View Full Version : Problem z W800 i Aparatem
DJKamil94
14-04-2008, 19:54
Witam ;) Mam taki problem z K750@W800... Czasem gdy robię zdjęcie, to wraca mi do Menu... a gdy odpalę aparat przez rozsunięcie klapki, to wraca mi do pulpitu. Nie wiem czyja to wina, zmieniłem soft... nadal to samo. Zmieniłem stery aparatu... nadal to samo, dopiero się tak nie dzieje gdy wyjme baterie i go "zrestartuje". Szukałem na forum i dużo było tematów ale nikt na nie nie odpowiedział.
patrulo90
16-04-2008, 16:19
moze wgraj inna customizacje
ja mam to samo pomimo wgrania nowego softa i sterow do aparatu v21.91 for cid 36 ... nie wiem jak ten problem rozwiazac ale dodatkowo ja mam w800i a nie przerabiany k750i wiec moze to problem natury w800i ?
A na oryginalnym sterowniku aparatu też masz taki problem ??
ja tez mam taki problem i nie wiem jak go rozwiazac.. :(:(:(:(
patrulo90
03-05-2008, 19:13
to zostaje tylko serwis i wymiana aparatu tak cos mi sie zdaje.
a zmienieales grafike w telefonie np. skin WALKMANA
jacorek15
11-05-2008, 09:00
to jest wina tasmy od aparatu bo sam tak mialem ...
telefon zanioslem do serwisu zalozyli nowa tasme i smiga...
DJKamil94
26-09-2008, 23:33
a zmienieales grafike w telefonie np. skin WALKMANA
Tak, zmieniałem. I włąsnie też zauważyłem że to z tego. Jak kilka razy włącze Walkmana to mi się tak dzieje. I dodatkowo nie moge przeglądać obrazów. Nie umiem tak tego opisać ale powiem to tak. Włączam telefon, włączam kilka razy Walkmana, i już mi nie działa... Włączam aparat, nie zapisuje zdjęć, a filmy zapisuje. Wchodzę w zdjęcia i jak klikam na bele jaki obraz to jest czarny ekran. Tak jak by ten obrazek to tylko było czarne tło. To nie może być Taśma z aparatu. Mi się wydaje jak by był wirus, ale to chyba nie możliwe ... Jakoś z tym wytrzymuje ... restartuje fona i działa. I staram się nie włączać Walkmana, tylko ten guzik naciskam z boku. Przeinstalowałem softa i nic ... nadal takie coś jest. Pomożecie?
A spróbuj sformatować kartę pamięci!! Zobaczymy wtedy czy problem nadal będzie!! Albo zrób zdjęcie beż karty pamięci! Żeby zapisało się w pamięci telefonu!!
DJKamil94
27-09-2008, 22:37
A spróbuj sformatować kartę pamięci!! Zobaczymy wtedy czy problem nadal będzie!! Albo zrób zdjęcie beż karty pamięci! Żeby zapisało się w pamięci telefonu!!
Niestety, już próbowałem ... Znaczy się karty pamięci nie formatowałem. Ale tak samo już mi się robiło na 256 MB, a teraz mam 1GB. Wyjąłem kartę pamięci i dałem aby się zapisywało na pamięć telefonu i nadal tak jest. Co to może być? Z płytką chyba nie, bo przecież to by się tak nie działo tylko po kilko-krotnym włączeniu Walkmana tylko od razu.