PDA

View Full Version : Track ID co i jak ?

zefel1988
16-04-2008, 17:35
Witam ostatnio wgralem sobie softa z k810i do mojego k800i i zastanawia mnie to co to takiego Track ID i BestPic czy cos podobnego i gdzie to wogole w tym telefonie jest ?? :se: :cs: :w:

Alex580
16-04-2008, 17:51
TrackID™ jest to funkcja ułatwiająca uzyskanie informacji o utworze, który jest odtwarzany przez wbudowane radio lub źródło zewnętrzne, takie jak samochodowy zestaw audio lub wieża stereo. Aby użyć funkcji TrackID, z głównego menu wybierz kolejno polecenia:

Rozrywka > TrackID > Start

Kilka sekund utworu zostanie nagranych i wysłanych do bazy danych w celu identyfikacji. Po rozpoznaniu utworu do telefonu zostaną wysłane informacje o wykonawcy, albumie i tytule utworu. Uwaga: Aby uzyskać najlepsze efekty, w przypadku nagrywania ze źródła zewnętrznego należy nagrać czysty dźwięk z minimalną ilością szumów w tle

BestPic - Uaktywnij funkcję BestPic™, aby zrobić dziewięć zdjęć w szybkiej serii jedno po drugim — jednym naciśnięciem przycisku aparatu. Zachowaj tylko najlepsze, usuwając pozostałe.
Niestety nie wiem jak włączyć tę funkcję...

Wszystkie info znalazłem na stronie Sony Ericssona...
Wystarczy poszukać...
Pozdro

picasso199
16-04-2008, 20:01
BestPic - Uaktywnij funkcję BestPic™, aby zrobić dziewięć zdjęć w szybkiej serii jedno po drugim — jednym naciśnięciem przycisku aparatu. Zachowaj tylko najlepsze, usuwając pozostałe.
Niestety nie wiem jak włączyć tę funkcję...
Aby włączyć BestPic należy uruchomić aparat --> ustawienia --> tryb zdjęć i tam włączasz tę właśnie funkcję, jak kolega wczesniej wspomniał jest to seria 9 zdjęć i wybierasz tylko te które Cię interesują:)
ReSpEcT

kavior
16-04-2008, 21:36
bestpic w k800 tez byl.