PDA

View Full Version : Ustawienia internetowe (odpowiedz)!

PaPyS
16-04-2008, 21:05
Witam!

Admin/mod zamnkął mój poprzedni temat. Na stronie sieci nie ma modelu W910i na który mógłbym ściągnąć ustawienia sieci. Co z tym fantem zrobić?

Pozdrawiam!

the bill
16-04-2008, 21:46
spróbuj pobrać ustawienia pod w900 - w końcu te modele nie będą się aż tak różnić, aby konfiguracja nie pasowała.

gdyby jednak to nie pomogło, zadzwoń do swojego operatora i poproś o SMS z konfiguracją dla sms/mms/gprs/internet [niepotrzebne skreślić]. nie zapomnij tylko po zapisaniu ustawień, wyłączyć i ponownie włączyć telefon.

irasek85
28-04-2008, 11:01
Ja mam ten telefon w Orange i miałem problem bo tam niema do wysłania konfiguracji, a inne nie pasowały. Tutaj http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/w910i?cc=pl&lc=pl znalazłem konfiguracje WAP, E-Mail, MMS. Numer telefonu wpisujcie poprzedzając +48 bez zera po tym prefiksie do polski.

xxxSereKxxx
28-04-2008, 22:51
ustaw je sobie ręcznie ;] wszystko znajduje się na stronie ORANGE ;) wystarczy poszukać ;) jeśli nie wiesz jak je ustawić to podpowiadam Ustawienia->łączność->ustawienia internetowe->łącz używając->opcje->utwórz nowy;) wpisujesz tak jak masz napisane ;) i wszystko powinno być okey ;) robota na 5 minut :) pozdrawiam.
w razie problemów pisz.

tajwan94
23-05-2008, 11:27
Ale możesz ściągnąć ustawienia internetowe K850i :) Na to samo wyjdzie i będzie wszystko dobrze:)

HisZPaNn
24-05-2008, 19:50
www.sonyericsson.pl tu masz ustawienia pod każdą siec :)) i pod każdy model :)!

TheVirus
31-05-2008, 00:14
Ale możesz ściągnąć ustawienia internetowe K850i :) Na to samo wyjdzie i będzie wszystko dobrze:)

z tym może być też problem bo np w erze nie ma dalej ustawień na k850i (do mnie podeszły z k800) dlatego możesz sprobować też je sobie wysłać
w końcu k850i i w910i wyszły chyba mniejwiecej w tym samym czasie...

wg mnie ogólna konfiguracja telefonów powinna być w miarę zgodna, bo by sie nikt w tym nie znalazł, gdyby każdy model wymagał oddzielnego protokołu ustawień...