View Full Version : simlock cid 53 przez oszukanie telefonu ??
swistak240
16-04-2008, 23:45
siema ktos juz wyprobowal takie cosik http://allegro.pl/item344449796_magic_sim_simlock_bez_utraty_gwar_wy sylka_gratis.html
jest wiele wersji tego i jestem ciekaw przez glupote aktualizowalem telefon przez seus i mam simlocka jutro jade to wyprobowac do myslowic moze ktos juz to ma i mu dziala ??
nicpon_piotr
17-04-2008, 09:53
daj znać czy dziala bo tez jestem tym zainteresowany
swistak240
17-04-2008, 22:12
dzisiaj nie kupilem bo dopiero z pracy wracam wiec do jutra mamy czas i umowilem sie ze sprawdze to przy tym kliencie
Bardzo ciekawa sprawa... Sam bym sobie coś takiego kupił... :D swistak240 jak wrócisz to napisz czy to naprawdę działa...
swistak240
18-04-2008, 20:07
sory chlopaki ale dzisiaj dopiero wrucilem z pracy i naprawde nie obchodzi mnie dzisiaj simlock ide spac przepradszam ze was rozczarowalem jutro chyba tylko do 13 bede pracowal wiec jutro powinno dac spokojnie rade o ile znowu nie wyskoczy nagla sprawa i nie bede musial jechac trzymajcie kciuki a jutro bedzie wszysko jasne
wilkunek
03-05-2008, 19:02
spoko
swistak240
25-05-2008, 19:23
no to panowie was rozczaruje nie kupilem karty magisim ani nic w tym stylu za to kupilem kod unlock po kodzie imei na stronie www.abcgsm.eu
tylko sie tak pechowo sklada ze przed wplata na konto kontak z nimi byl w postaci meili od wplaty na ich konto bankowe kontakt byl 3 razy z ich strony
po 1 kod unlock dla sieci vodafone mial byc od 2 do 4 dni - nie mam tego kodu nawet po 14 dniach czyli prosto liczac 10 dni po terminie
po 2 nie odpisuja na maile nawet nie dali wyjasnienia ze moze maja jakies problemy nic poprostu cisza
po 3 telefonu zadnego nie odbieraja nic w tym stylu a o odpisywaniu na gg to mozna zapomniec
zobaczymy co z tego bedzie i mam pytanie do was jak mozna taka sprawe zalatwic jesli mam dowod wplaty i meile jak pujde z tym na policje to moge liczyc ze cos z tym zrobia np oszustwo ??
policja powinna zareagowac, ale znamy dzisiejsza policje..
cybernetmat
26-05-2008, 14:03
ja kupilem magic-sim i dziala.(mam cid53) Przed kupnem spytaj sprzedawce czy dziala na twoim oprogramowaniu
swistak240
29-05-2008, 07:38
kod juz dostalem a ze softa nie da sie narazie zmienic w domciu to poddalem go malemu tuningoowi zmianilem ikonki menu nie bylo poslkiego menu do wyboru to sciagnolem orginalny pl.lng zmianilem nazwe na fr.lng wcisnolem go do telefonu zamiast francuskiego i mam juz polskie menu bez simlocka z polakiem i czerwona i zielona sluchawka