PDA

View Full Version : Problem z USB

Joasica30
23-04-2008, 21:23
Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką w850i. Mam niewielki ale drażniący problem, przy podłączeniu telefonu do pc kabelkiem mój komputer w ogóle nie widzi telefonu, program SE PC Suite twierdzi że jest niepołączony a przy próbie połączenia przez bluetooth program się wysypuje....śmieszne jest to, że przy wybraniu w telefonie połączenia bt z komputerem i wybraniu w kompie My Bluetooth Places mam dostęp do pamięci telefonu i karty. Jednakowoż drażni mnie sprawa kabelka...Macie na to jakąś radę?

***333***
24-04-2008, 20:37
Hmmm.... jeżeli masz płyte z sterownikami to polecam odinstalować te stwrowniki i zainstalować ponownie.
Jeżeli to nie pomoże to napisz mi .

Joasica30
24-04-2008, 21:50
ech, niestety nie mam płyty :(, programik był ściągnięty ze strony SE. Ale pojawił się inny problem: bateria po naładowaniu na max rozładowywała się w ciągu kilkunastu godzin przy nie męczonym telefonie, no może ze 2 kilkuminutowe rozmowy....Wczoraj kupiłam nową baterię i to samo....a dzisiaj telefon oddałam do naprawy-przemiły pan-mój kolega- popodpinał, posprawdzał, porozkręcał i stwierdził że to jest zwarcie na kostce komunikacji (a co to takiego???) o ile dobrze zrozumiałam i nic nie pokręciłam, ja wprawdzie myślałam że to wina gniazda ładowarki, ale zestaw słuchawkowy działał normalnie. tak czy siak telefon mam do odbioru jutro. dzięki za chęć pomocy.