View Full Version : Flash menu i g³o¶nik ;]
Wiêc do rzeczy, zacznê od flash menu.Czy bez wcze¶niejeszego 'flashowania' da siê wgrac ? Oczywi¶cie przez Fara. I mój w880i jest z Play i da siê wgrywaæ flash menu go¿ej z Er±, Orangem i Plusem.
Mo¿e kto¶ da instrukcje jak wgraæ ? Znalaz³em jedn± ale nie wiem czy to ma znaczenie: tam jest zaznaczone, ¿e przez kabel DCU-60 a SE w880i Ma DCU-65 ? Tu jest ten tutorial http://www.se-center.info/showthread.php?t=46326&highlight=flash+menu
A teraz 2 problem. Czy u was te¿ tak trzeszczy g³o¶nik jak siê podg³asza?:woot:
Luke_Slater
26-04-2008, 11:15
Nie wiem czy Play blokuje flash-menu, ale my¶l±c zdroworozs±dkowo to raczej nie, wiêc jest mo¿liwo¶æ bez wcze¶niejszego flashowania wgraæ flash menu. Kabel DCU-65 ró¿ni siê chyba tylko wygl±dem w porównaniu do DCU-60, dlatego te¿ mo¿na nim robiæ wszystkie te rzeczy, które siê robi za pomoc± DCU-60.
Co do poradnika to wydaje mi siê w porz±dku i mo¿esz za jego pomoc± spokojnie wgraæ nowe motywy flash.
hefi A teraz 2 problem. Czy u was te¿ tak trzeszczy g³o¶nik jak siê podg³asza? To U mnie tego nie ma ale zobacz czy twoja mp3 jest w dobrej jako¶ci bo jak ja mia³em w 192 b/s to nic nie trzeszcza³o a jak wrzuci³em 64 b/s to trzeszczy :) Pozdrawiam
Luke_Slater w play jest odblokowane ale nie chce sie wgrac bez flashowania..
6474888 mp3 sa dobre chyba cos z glosnikiem :/
Sharingan
27-04-2008, 10:38
Co do odtwarzania muzyki to u mnie te¿ trzeszczy jak biorê na g³os..ale wg. mnie to zale¿y jeszcze od jako¶ci piosenki bo jedna dzia³a na full g³os normalnie a jedna w³a¶nie trzeszczy.. :P Co do s³uchania muzyki na s³uchawkach to jest d¼wiêk 1 klasa ^^
No ba ja jeszcze mam glosniki to nie ma problemu ale nie zawsze nosze glosniki to trzeszczy :]
Conqueror
09-05-2008, 21:25
a mi g³o¶nik sie zepsu³ ;/ tzn. gra³,gra³. du¿o s³ucha³em muzyki przez g³o¶nik i sie zezsu³ ;/
No...u mnie te¿ trzeszczy i dlatego zanied³ugo kupujê sobie przeno¶ne g³O¶nikii MPS-70 lub MPS-60 :D