PDA

View Full Version : Ile pamięci można włożyć do P1???

RoninR
27-04-2008, 11:48
Witam!

Podoba mi się ten telefonik:se: i chciałbym go kiedyś tam kupić jak stanieje i mam pytania trzy:
1. Jaki rodzaj karty pamięci ma ten telefon i do ilu GB można włożyć bez zacinania?
2. Czy odtwarzacz video pozwala na przewijanie, pauzowanie, zaczynanie od danej minuty w formacie 3GP i innych formatach?
3. Czy obsługuje mpeg-4 i XviDa?

Dziękuję

Pozdro

SadekII
27-04-2008, 12:49
1. Memory Stick Micro M2. Wg opinii użytkowników bezproblemowo obsługuje karty do 8GB.
2.Znalazłem wszystko oprócz cyt: "zaczynanie od danej minuty", ale patrz pkt 3 ;)
3.Można dograć aplikacje do obsługi różnych formatów (np "DivX Player" czy "CorePlayer" lub inne. Polecam Google ;) )

RoninR
28-04-2008, 09:31
A ten CorePlayer to jaką wersję ściągnąć? Pod Symbiana np.:
Coreplayer v1.2.0 for Symbian 60v3 - DivX XviD - N82 N95
Czy też innej szukać, byłbym wdzięczny za linka do DIrectDownload lub pod Bittorenta lub eMula.

Ps.
Takie pytanie jeszcze:
Co jest lepsze jeśli chodzi o filmy?
P1i czy k850i ?

Pozdro

SadekII
28-04-2008, 14:02
A ten CorePlayer to jaką wersję ściągnąć? Pod Symbiana np.:
Coreplayer v1.2.0 for Symbian 60v3 - DivX XviD - N82 N95

Żadne takie :E Musi być na "UIQ3".
"Do roboty" :lol2:

Co do filmów... Ciężko powiedzieć. Mało kto ma oba telefony, żeby rzetelnie porównać. A tak to każdy chwali swoje... :yyk:

Moim zdaniem P1i robi nagrywa (bo o nagrywanie chodzi?) lepsze filmiki, niż robi fotki... :smile3:
K850i jest chyba trochę "przereklamowany". Sporo ludzi się na nie skarży, a cena spada non stop. To też o czymś świadczy.
Poczytaj trochę tu i tam... ;)