View Full Version : Pytanie odnosnie gg w komorce
Przemek89k
28-04-2008, 12:14
Witam posiadam K750i na siec Orange (bez simlocka). Mam pytanie czy chodzi komus gadu gadu , bo kiedys patrzalem to wyskakiwal co chwila blad i nie mozna bylo polaczyc sie z gadu gadu ... ? Przez jaki port w gg sie laczycie.
Oraz czy w ustawieniach konta danych mam ustawic aby kompresja danych i naglowka byla wlaczona ?? Bo z poradnika na stronie se-center wynika ze tak , jednak sciagajac ustawienia z orange tam jest ona wylaczona ... wiec jak jest w rzeczywistosci ?
KoRnKuba
28-04-2008, 16:52
I jeszcze musisz wykupić subskrypcje za 1zł na tydzień..
to ja sie chetnie podpisze to pytania.
mam Jadu gadu v1.0 9albo v1.1)
CAly czas mi chodzilo. PEwnego dnia poprostu przestalo dzialac. instalowalem juz ta aplikacje kilka razy. Profil GPRS dobry.
Opera mini dziala.
Chcialem uzywac Parlingo ( czy cos takiego) ale co sekunde robie sie dostepny wiec program nie do uzytku :D
pozdrawaim ;p
Po prostu jadu-gadu jest dość niestabilne, często pada, dlatego znacznie lepiej jest się przerzucić na klienta jabberowego np. program bombus - jest kilka opisów na forum...
mialem bombusa.
ale tera zmaina softu byla i aplkacja uciekla :D
Hasla nie pamietam na ten profil jabblerowy, nawet nie pamietam gdzie zakladalem. Do tego w bombusie musze recznie wpisywac kontakty a w JG v1 mialem juz liste :d
W bombusie też jest możliwe importowanie wszystkich kontaktów, jak to zrobić opisywałem w którymś poście. Zaletą tego programu jest to, że gdybyś zapamiętał login i hasło to po przeinstalowaniu nie musiałbyś nic więcej robić, wszystkie kontakty by się same pobrały ponieważ zapisują się na serwerze jabberowym