PDA

View Full Version : pytanie-slot kart

gawemil
28-04-2008, 19:05
mam pytanie na jaki¶ stronach z opisem k850 widziłem że ten fon obsługuje dwa rodzaje kart tzn. memory stick (mini czy micro te małe) i że obsługuje również microSD ale na zdjęciach ¶rodka telefonu widziłem tylko jeden slot i slot chyba na karte sim czy w takim razie moge włożyć dwie karty na raz proszę o odpowiedĽ bo bardzo mi się ona podoba i zamierzam go zakupić.

PaweleQ
30-04-2008, 21:59
Karty wkłada się do jednego slotu tylko że stykami odwrotnie, czyli albo stykiem do góry albo do dołu.

Pabloooo
01-05-2008, 10:25
Do takiego fabrycznego telefonu możesz włożyć TYLKO JEDNˇ KARTĘ SIM I JEDNˇ KARTĘ PAMIĘCI NA RAZ, być może jest jakie¶ cu¶ co pozwala ci na raz dwie karty pamięci wsadzić w fona ale nie słyszałem o takim czym¶ :)

gawemil
02-05-2008, 22:23
dzięki za odpowiedż aczkolwiek nie zadawala mnie ona (możliwo¶ć włożenia tylko jednej karty), ale cóż o to to już do SonyEricssona treba pisać:P temat do zamknięcia

kuki
07-05-2008, 17:31
Sory zi±... ale powiedz po co Ci dwie karty??? Nie możesz kupić np sobie 8gb lub 16??? Czy moze ci wiecej potrzeba xD (a może od kolegi chcesz wsadzić?) W k850i włozenie karty to chwila więc twoje pytanie jest tak jakby bez sensu no ale ;) ... Jak chcesz to prosimy modów o zamknięcie .