View Full Version : Przejściówka gniazdo słuchawek SE - Mini jack
Czy istnieje w ogóle coś takiego??
no jasne ze takie przejściówki są!!! na allegro pełno ich jest!
Są one ogólnie lipnej jakości i na 99% będą one źle grać na słuchawkach. lepiej kupić słuchawki HPM70 tam też jest mini jack i masz pewność że dźwięk będzie ładny i z basami
marianek92
29-04-2008, 14:01
Fakt jest na allegro dużo tego. Ja kupiłem i nie narzekam.
Na dobrych słuchawkach można w pełni wykorzystać korektor w telefonie.
Tylko że dla większości nie opłaca się tego sprowadzać bo np. przejściówka
kosztuje 3 zł a koszt przesyłki jest kilkanaście razy większy.
nie tylko na allegro są :P jak dobrze poszukać to można kupić w sklepach z fonami i akcesoriami. Słuchawki firmowe SE sa lipne, w ogóle mi się nie podobają, taka przejściówka to fajna rzecz :) W W200i z przejściówką dźwięk jest o wiele lepszy na dobrych słuchawkach ;)
Arthar_93
29-04-2008, 16:00
Ja osobiście nie polecam przejściówek tego typu, ponieważ są one niestarannie wykonane, i lekkie zahaczenie wtyczki o kieszeń i już kabelki się zrywają.
ja kupilem w zwyklym komisie
cena 10 zl, jestem dosyc zadowolony :D
Ok dzięki! Ja to do samochodu chcę do radia bo mam wejście na minijacka odtwarzaczu i duzo fajnych nut na komórce!
Pozdro
moj kolega mial to w w200 lub w220i i jest super dzwiek tylko te zwykle sluchawki lipny dzwiek maja musisz sie zaopatrzez w jakies za 30 zl
tak ..istnieje cos takiego..taką przejscowke z sony ericsoona na normalne zlacze jecka...do glosnikow badz sluchawek..mozesz kupic na allegro za 10 zl...polecam...u mnie jest za 12 zl..i to jeszcze z mini jeckiem...czyli do tego bym musial dokupic za 4 zl..przejscowke z mini jecka na nomrlanego jecka ;p -D..czy jakos tak...
Grosik18
01-05-2008, 09:31
ja kupiłem za 60zl :D i jestem bardzo zadowolony;) na allegro...