View Full Version : Czy te słuchawki są oryginalne??
Lord Tomasz
01-05-2008, 17:01
http://allegro.pl/item356000812_hpm_70_blister_nowe_sonyericsson_pro mocja_.html
Jeśli ne są, to proszę o danie mi linku z oryginalnymi HPM 70 w cenie do 25 złociszy. Koniecznie z możliwośćią kupienia za pobraniem (ale, żeby nie trzeba było mieć pozytywów, bo żadko kupuje na allegro).
tiger_kj
01-05-2008, 17:37
Raczej nie są. Nie ma na nich tej zielonej metki. A nawet jeśli są, to jest to kiepska jakość, bo kiedyś podobne kupiłem, oryginalne podobno, tylko jakąś gorszą serię.
Lord Tomasz
01-05-2008, 18:40
Znalazłem parę zestawów. Napiszcie, czy te są oryginalne.
http://allegro.pl/item353756197_oryginalny_hf_hpm_70_d750i_j230i_k51 0i_k800i_w800.html
http://allegro.pl/item355258798_hpm_70_blister_srebrne_biale_zielone _pomarancz.html
http://allegro.pl/item354352501_org_zest_sluchawkowy_hpm_70_sony_eri csson_k750_.html
tiger_kj
01-05-2008, 19:08
Drugie na bank nieoryginalne. Co do reszty, to poproś sprzedającego o zdjęcia fast-portu i tej zielonej "metki". A tak w ogóle to:
http://se-center.info/showthread.php?t=41731&highlight=sluchawki
lewek201
01-05-2008, 19:33
jak nie pisze ze sa oryginalne to nie sa. jakby byla sprzedawca zamiescilby pewnie stosowna informacje :)
Pozdro :D
Pabloooo
01-05-2008, 22:21
Nie łatwiej skorzystać na allegro z opcji zadaj pytanie sprzedającemu ? xD
Lord Tomasz
01-05-2008, 23:56
Sprzedający na 100% nie przyzna się, że słuchawki nie sąnieoryginalne, już sobie znalazłem w 100% oryginalne.
PS. Nie za dużo tego 100 %?
xD