View Full Version : Zdjecia
Witam mam pytanie... to jest moj pierwszy SE i jestem ciemny... kupilem za grosze SE W800i i mam problem z robieniem zdjec... gdy robie zdjecie wychodzi mi z aparatu i wogole zdjecie nigdzie nie jestes zapisane... prosze o pomoc... i niezasmiecajac forum kolejnym tematem chcialbym rowniez poprosic o sterowniki do SE W800i poniewaz mam kabel ale niemam sterownikow do niego...
z tym zdjęciem to mogło Ci się coś przestawić lub coś innego.. Za mało informacji podaj więcej... A z tymi sterownikami to napisz nowy temat.:) Nie zaśmiecasz forum...
ale jak mozna wiecej.. wchodze w aparat... chce zrobic zdjecie... "cykam" fotke i wychodzi mi z aparatu i zdjecie sie niezapisuje.... a film sie zapisuje...
Grosik18
01-05-2008, 22:02
no to wgraj może sterowniki do aparatu na nowo... ja polecam Ulimate Camera v2.6
narazie niemam jak wgrac bo neimoge znasc dobrego sterowniku do w800i... kabel mam ale wogole fona nie wykrywa, a tak wogole to nie wiem jak bo jestem ciemny co to tego... jak by ktos powiedzial to bym dal rade...:(:(
Pabloooo
01-05-2008, 22:17
Ja bym proponował sie w serwisie dowiedzieć co zrobić
teraz lipa bo jest weekend i wszystko zamkniete ;/ i trzeba czekac a chcialbym sie pobawic troche :P
proponuje kriomaga 21.91 vivid ;)
Wszystkie stery znajdziesz tu -> http://se-center.pl/
sterowniki juz mam do kabla wszystko chula tylko niemoge rozwiazac problemu z tym aparatem ;/ filmy sie normalnie zapisuja a zdjecia nia...
To wgraj inne cam drivery ;p na tej stronie co podalem je znajdziesz;)
patrolpl
03-05-2008, 12:56
to zmien docelowy folder gdzie sie zapisują robiles tak :) ????
Jesli ktos jeszcze ma ten problem to odpowiadam... bylem dzis w servisie zapytac sie co to moze byc i koles z servisupowiedzial mi ze trzeba cos obejsc zeby zapisywalo zdjecie na karcie pamieci... nie wiem dokladnie co ale powiedzial ze trzeba cos obejsc...
Grosik18
07-05-2008, 07:31
nie pisz posta pod postem...
no to zmień żeby zapisywało ci na karcie pamięci;)
cowiedzialem sie dokladnie co to za usterka.. a mianowicie moj telefon zostal zamoczony i jakis pasek jest do wymiany.. wiedz jesli macie taki problem to pozostaje tylko servis...
Grosik18
09-05-2008, 22:43
to mogłeś wcześniej powiedzieć że był zamoczony;)
sam nie wiedzialem... bo kupilem go z "3 reki" dopiero potem gadalem z kolesiem co go od niego kupilem i mowi ze zamoczony byl... koszt okolo 60 zl...