PDA

View Full Version : Problem z wiadomościami

app
02-05-2008, 18:16
Wyłączyłam na chwilę telefon, a po włączeniu nie mogłam już wejść w żaden folder z wiadomościami ("operacja nie powiodła się"). Po podłączeniu telefonu do komputera też nie da się ich odczytać. No i do tego nie da się wysłać smsów i mmsów, ani żadne nie dochodzą.

Podobno, w serwisie szybko to naprawią... Ale w związku z tym mam pytanie czy będą sobie mogli tam poczytać te wszystkie smsy? Bo mam tam niestety dużo takich, które nie nadają się, żeby ktoś inny je czytał... http://www.twoj-se.info/images/smiles/smile.gif A skasować niestety się nie da.
A może po prostu te wszystkie smsy są już i tak stracone i nie uzyska się do nich dostępu?
Albo czy jest może jakaś szansa naprawienia tego problemu samemu?

Klikers
08-05-2008, 14:22
Witam!

Mam identyczny problem ze swoim w910i :)
Ja nie oddałem swojego do serwisu tylko od czasu do czasu poprostu jak pojawia sie ten komunikat robię reseta telefonu i to pomaga na jakis czas.

app
08-05-2008, 17:32
Zrobiłam reset i pomogło... Ale teraz znowu telefon wariuje. Najpierw się zawiesił podczas łączenia z komputerem i w ogóle się nie chciał włączyć. Po paru godzinach się włączył, a na drugi dzień znowu było to samo. A teraz właśnie w tej chwili sam się wyłącza co 20 sekund i ponownie włącza... Już chyba szósty raz... Super po prostu :(

tim111
09-05-2008, 07:42
To może spróbuj zaktualizować oprogramowanie SEUSem :)

maniek-07
09-05-2008, 08:50
Jeżeli Wam nie zależy na tuningu telefonu to można po prostu SEUS'em go przelecieć i do serwisu nie będzie trzeba go dawać - przypuszczam że oni by to samo zrobili, czy tylko wgrali na nowo soft...

Klikers
09-05-2008, 11:27
o znowu się porobiło podobnie z tym że już nie w wiadomościach a w aplikacjach (operacja nie powiodła się)
Ja dałem telefon by wgrali mi nowego soft ale to na wiele nie pomogło bo na następny dzień problem powrócił;/