Yamarus
05-05-2008, 22:57
Witam, mam pytanie odnosnie obudowy (orginalnej) do se k750i, czy idze w ogole takowa nabyc? znalazlem na allegro oferte za 50 zl obudowa z metalowymi elementami itp, z korespodencji z sprzedawca dowiedzialem sie jest ona nie orginalna lecz dobrej jakosci i wiekszasc allegrowiczow sprzedaje tego typy obudowy jako orginalne.. Wiec teraz jestem zmieszany czy w ogole idze nabyc orginalna (fabryczna) obudowe.. Jezeli wiecie gdzie i za ile taką obudowe mozna zdobyc bylbym naprawde wdzieczny :) ja niestety swoj telefon nabylem z nieorginalna obudowa i jest naprawde koszmarna... i teraz chce zakupic nowa(orginalna jezeli sie uda...)...dobrej jakosci, trwala i przedweszystkim szczelna!:P Pozdrawiam i dziekuje za udzielona pomoc!:)
ps. uwzglednie jeszcze ze nie pytalem w zadnym komisie, serwisie itp, czy skupuja takie obudowy, lecz sadze ze beda takie same jak te z allegro:P i ciekawi mnie tylko czy w ogole idze nabyc naprawde orginalna i zza jaka cene , i gdzie:P... Pozdrawiam!
ps. uwzglednie jeszcze ze nie pytalem w zadnym komisie, serwisie itp, czy skupuja takie obudowy, lecz sadze ze beda takie same jak te z allegro:P i ciekawi mnie tylko czy w ogole idze nabyc naprawde orginalna i zza jaka cene , i gdzie:P... Pozdrawiam!