PDA

View Full Version : Błąd przy zmianie softa

Przemo_kg
08-05-2008, 13:52
Witam,

Postanowiłem zmienic softa z standardowego K750i na W800i, i wszystko szło dobrze, do momentu jak miałem wgrac phoneXS'em pliczek FS.bin. Wyskoczył błąd, ponowne próby nic nie dawały. Postanowiłem nic więcej nie robic, ale telefon włączyłem. Pokazało się pytanie czy włączyc telefon normalnie czy sam walkman, wybrałem telefon i wszystko jest ok poki co, telefon działa, jednak jest pare rzeczy które mnie zdziwily, np zniknęlo menu czynności (wczesniej miałem pod joystickiem w gore [soft ery]), teraz są tam tylko skróty, jak to naprawic? I jeszcze jedno pytanie, jeśli chciałbym teraz znalezc jakies patche to mam szukac wersji do K750i czy W800i? No i czy mogę telefon zostawic z do połowy wgranymi plikami.

Z góry dziękuję za pomoc, i jak był już taki temat to przepraszam. Nie wiem czy w dobrym dziale umieściłem.

krzynio
08-05-2008, 17:29
Wgraj jeszcze raz softa, tylko oprogramowanie pobierz z innego żródła! Wgrywając softa z w800i tracisz menu czynności! A co do patchy szukasz je na model w800i (pod wgraną wersje softu)

Przemo_kg
09-05-2008, 07:32
tylko oprogramowanie pobierz z innego żródła!

Tzn. mam phoneXS'a zmienic czy pliczek z softem?

tim111
09-05-2008, 07:48
Pliczki softa czyli main i fs i ewentualnie custom.

maniek-07
09-05-2008, 08:53
Najlepiej to weź wszystko z jednego źródło, lepiej nie łączyć różnych. kto wie co tam może być... x] a patchy szukasz pod w800i i soft jaki masz aktualnie. Menu czynności nie ma, ponieważ jest to W800i w którym tego menu nie ma. Nawet jakbyś wgrał czystego K750 też byś nie miał... (o ile się nie mylę, ale tak bodajże jest...)

Luke_Slater
09-05-2008, 09:48
radzę ściągnąć wybrane przez Ciebie oprogramowanie np. z lukeslater.4shared.com (będą to pliki w formacie .mbn i .fbn spakowane w archiwum .rar) i wtedy wgrywać XS'em lub SEToolem. Patche wgrywać od K750i (w końcu po to są pod niego napisane :) ).