PDA

View Full Version : problem z filmikami

WŁODEK17
09-05-2008, 10:30
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jakiego programu używać do konwersji plików avi -> 3gp itp, ponieważ wszystkie jakie używałem konwertują niby dobrze i na kompie wszystko działa, ale po wgraniu na phona nie chce odczytać i pokazuje mi się taki "kwadracik" przesunięty o o 45 stopni. Jak już macie jakiś programik, to prosiłbym też o podanie parametrów do konwersji, a jak już był taki temat, to o link do niego, bo korzystając z "szukaj" nic mi nie znajduje, a po za tym w ogóle jest troche kiepskie to szukanie, bo wpisywałem rzeczy, które są na forum a i tak nie chce ich znaleść;/ Proszę o pomoc! Z góry dzięki.

Mastersw
09-05-2008, 11:29
Google>Total Video Converter a jeżeli chcesz filmiki z youtube to wejdź na www.vixy.net

michal xD
09-05-2008, 12:13
Według mnie "Total Video Converter" jest najlepszy.:)

WŁODEK17
10-05-2008, 17:05
Jestem zielony w tych sprawach i gdyby nie mój syn, to bym nawet nie wiedział, że takie coś można zrobić. ten program co podaliście jest chyba płatny i konwertuje mi do 1.57 minuty i to bez obrazu. Jakbyście mogli mi podać jakieś parametry do mojego telefonu albo coś to byłoby super, bo ja naprawde nic nie kumam z tego, a próbowałem na różne sposoby i szukałem po forach i stronach i z tego co wyczytałem, to chyba wszyscy mają ten sam problem z tym telefonem ;( Przepraszam za upierdliwość, ale tutaj jest szybka odpowiedź i w ogóle najlepsze forum i jedynie tutaj możecie mi pomóc z tego co widze.

hubert32091
30-06-2008, 19:38
total video converter jest super ale w wersji TRIAL wyprubuj SUPER 2008

hubert32091
30-06-2008, 19:42
Parametry 128x160

keksxd
12-08-2008, 09:54
ja mam fajny programik (a raczej 2 tej samej firmy 1.Avi to 3gp, 2.Gp to avi)
nazwy:
Pazera_Free_Video_to_3GP_Converter
Pazera_Free_3GP_to_AVI_Converter

są darmowe a maja fajne funkcje !!
poszukaj na google.com

a co do przerobki filmikow z youtube.com
to najlepszy jest:
http://vixy.net/
inne wysiadaja !