View Full Version : Original 2.3
[PL]Mati||95
10-05-2008, 21:11
Witam.Chciałbym dowiedzieć się jakie konsekwencje poniosę kiedy wgram camdrivery ze stronki: http://se-center.pl/download.php?id=004002
Czy stracę gwarancję? Jak wgram oryginalny ( 2.3) to uniknę "nędzy"?
Jak temat był to przepraszam ;)
PS/Potrzebuję odpowiedzi!
tak po tej operacji tracisz gwarancje. jezeli wgrasz spowrotem original to i tak gwarancji nie przywrocisz bo wszystko sie zapisuje w logach.
Grosik18
11-05-2008, 08:46
stracisz gwarancję;) ale jeśli wgrasz z powrotem sousem nowego softa, to będziesz raczej dalej miał gwarancję:D
ale jeśli wgrasz z powrotem sousem nowego softa, to będziesz raczej dalej miał gwarancję:D
Nie wiesz - Nie pisz!
Stracisz gwarancję, i nie da się już jej powrócić... ;)
Grosik18
11-05-2008, 10:28
Stracisz gwarancję, i nie da się już jej powrócić... ;)
o żal...
Jeśli dobry serwisant będzie sprawdzał telefon to go nie przyjmie, jeśli słabszy to tak. Musisz iść do komisu i usunąć logi nie wiem drogo to nie kosztuje i wtedy Seusem i na pewno masz gwarancje...
Jeśli dobry serwisant będzie sprawdzał telefon to go nie przyjmie, jeśli słabszy to tak. Musisz iść do komisu i usunąć logi nie wiem drogo to nie kosztuje i wtedy Seusem i na pewno masz gwarancje...
Nie da sie usunac logow o tak ze nic tam nie ma ;). Zawsze pozostaje slad nawet po usuwaniu logow. Bo jakiejkolwiek modyfikiacji softa traci sie gwarancje.
Grosik18
11-05-2008, 11:04
no to nie wiem ale słyszałem rożne wypowiedzenia...
jeśli nie można to sory za spam...:(
[PL]Mati||95
11-05-2008, 13:50
aha...dzięki za wyczerpujace informacje....