View Full Version : Flash menu
Mam :se: k610i i chciałbym się cieszyć flash menu:w: jak to zrobić?
Prosze o pomoc
Sebekskc
11-05-2008, 12:39
k610i nie obsługuje flash menu. Musisz zmienić soft na walkman. Wszystko w Tuning od A do Z
tomek93x
11-05-2008, 15:01
Nie polecam tuningu na Walkmana w tym wypadku na W660. Niby bliźniacze telefony ale jednak :w: i zwykły :se: różnią się.
Oprogramowanie wiesza się przy uruchomieniu wielu aplikacji jednocześnie. Walkman też się wiesza, track ID nie działa. Dużo zabawy później w naprawianie.
Zrobisz jak uważasz, bo oczywiście możesz zmienić soft z K610i na soft z W660i.
Pozdrawiam :)
tomek93x zapominales jeszcze o tym, ze nie dziala aparat po zmianie softa. Jedyne co sie zyskujesz to Mega bass i odtwarzacz walkman. Mowiac krotko, nie oplaca sie bo duzo sie traci:)
Tracisz jeszcze sporo nerwów aby wogóle telefon zaczął w miarę normalnie hulać po zmianie softu, wtedy wychodzą cuda na kiju, nawet filozofom się nie śniło co może się dziać. U mnie najlepszy numer to status baterii - ciągle rozładowana, choć mogłem rozmawiać 1 h :P
Nigdy więcej zmiany softu, lepiej częściej tela zmieniac niż kaszanić oprogramowanie. To tak jakbyś założył opony 185/60 R15 do malucha, po prostej pojedziesz, ale raczej nie skręcisz :P
mam da sie zrobić flash menu http://peb.pl/oprogrramowanie-do-obs-ugi-kom-rek/263437-poradnik-flash-menu.html
mi się udało zrobic koledze flash menu na k610
sorry to było na w610, mój błąd:smile_0: