View Full Version : K750i - Instrukcja Pomocna Przy Naprawie
Specjalistyczna i dokładna (krok po kroku) instrukcja najczęściej wykonywanych prac serwisowych dla: K750i
http://se-center.pl/ippn.php?ippn=k750i
przetlumaczcie to chociaz translatorem bo niektorzy co maja po 12-15 lat nic nie zrozumieja...
przetlumaczcie to chociaz translatorem bo niektorzy co maja po 12-15 lat nic nie zrozumieja...
oj, czuję, że gdybyśmy to przetłumaczyli translatorem to byłoby jeszcze bardziej niezrozumiałe niż jest ;)
są obrazki - przydadzą się ;) czasami popatrzenie na obrazki tylko wystarczy, tak jak na przykład mi.
są obrazki - przydadzą się ;) czasami popatrzenie na obrazki tylko wystarczy, tak jak na przykład mi.
tak tak bo ty jestes inny w sensie pozytywnym tego znaczenia ^_^
Wiedzmin
17-05-2008, 13:32
a czemu ten ktoś ma rękawiczki? żeby sie nie pobrudzić?;]
w sumie operacje na rzeczach elektronicznych powinno się zawsze robić w rękawiczkach.
No na przykład ja nie rozumiem :(:(:( a nie wiem nawet jak sie rozkręca obudowę:|:|:|
Przepraszam bardzo ale teraz mnie obraziles. Mam 15 lat i wcale nie uwazam ze jestem gorszy od innych. Ba, czasami jak widze niektore posty starszych i "madrych" w stylu "przyszlem", "wymyslec", "przekonywujacy", "wszem i wobec", "wogule" to uwazam ze jestem madrzejszy od wielu doroslych (tylko z zewnatrz niestety) ludzi
to mi nie działa klikam na link i pojawia się komunikat:
"Przepraszamy, ale ta opcja została tymczasowo wyłączona" Pomóżcie mi. z góry wielkie dzienx
Ta opcja sie chwilowo 'naprawia' bezie dostepna wkrotce
Aha dzięki, bo już myślałem, że mój komp coś nawala dzienx
Czy to możliwe że już jest miesiąc naprawiana ?
Akurat doszła do mnie obudowa z allegro i chciałem wymienić. Lecz nie umiem . :E
kamileek96
12-07-2008, 11:53
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-jak_zmienic_obudowe_w_SE_k750i-133537.html
tu jest instrukcja jak zmienić obudowe w k750i PL!!!