PDA

View Full Version : Zepsuta klawiatura

Konrad27_1991
11-05-2008, 21:32
Witam,
mam problem z klawiaturą w k750, mianowicie nie działają niektóre przyciski numeryczne, joy w lewo ale co najgorsze 'c' i nie moge podłączyć go do kompa w trybie uśpienia i postawić nowego softa :| podłączałem klawiaturę od innego działającego k750 i nadal to samo, nie wiem co zrobić, może jest jakis sposób podłączenia w trybie flash omijając 'c' ??? a jak nie soft to co jeszcze może być przyczyną nie działającej klawiatury ? płyta główna ?

petitki
11-05-2008, 21:38
miałem to samo koles w komisie mówił mi ze mam zrąbaną płytke klawiarury czy cos takiego ale mi się zalał tel a nie wiem jak jest w twoim przypadku za naprawe dałęm 50 zł ale nie smiga tak samo jak przedtem ;/ niestety/

Konrad27_1991
11-05-2008, 21:43
To jest akurat kumpla fon i on mowi ze nie miał najmniejszego kontaktu z wodą, a i może dodam że niektóre przyciski odpowiadają za inne czyli np wciskam prawy górny i pokazuje sie # .... ale niestety 'c' sie nie 'ukrył' pod żadnym z innych :(

Przemo_kg
12-05-2008, 08:17
koles w komisie mówił mi ze mam zrąbaną płytke klawiarury

Całkiem możliwe, że masz podobny problem, chociaż gdyby to faktycznie była płytka to nie wiem czy by ci tak ukrywało pod innymi klawiszami... Na twoim miejscu poszedłbym do serwisu i poprosił o kontrolę telefonu, później najwyżej zdecydujesz co zrobić.

może jest jakis sposób podłączenia w trybie flash omijając 'c' ?

Z tego co mi wiadomo nie ma.