PDA

View Full Version : Far i wgrywanie patcha sysgfx

fedo_
12-05-2008, 15:12
mam problem bo probuje wgrac patcha przez fara na podmiane grafiki w telefonie i wszystko idze i po chwili pojawia sie komunikat ze blok taki i taki moze uszkodzic erom . przynajmniej ja tak to zrozumialem . I mam do wyboru yes i no i wybieram no to konczy wgrywac patcha .Wczescniej jak wgrywalem farem patche to nie bylo takiego problemu ale mialem formata kompa i sciaglem innego fara z sefp i teraz taki komuniak sie wyswietla. Prosze o pomoc, bo byc moze wystarczy nacisnac yes i wszystko bedzie dobrze
Pozdrawiam

Sychie
12-05-2008, 15:45
to znaczy ze patche mają podobne linijki tzn grafiki są podstawione za te same pliki. niekoniecznie wszystkie ale niektore. nie radze wgrywać, mogą być pozniej problemy z softem

gianbuffon
12-05-2008, 16:32
fedo chodzi Ci o taki blad z mistmatch i tam jakies byty??
jesli tak, to ja mialem to samo z kilkoma patchami, dalem yes i patche sie wgraly bez problemu. przynajmniej na razie jest ok. tak wiec mozesz dac yes, ale jest ryzyko, ze sie cos spieprzy. gdyby tak sie stalo, to wgraj jeszcze raz MAINA. a jeszcze wczesniej zrob kopie gdfs (powinienes to juz zrobic). chociaz radzilbym Ci sprobowac wgrac tego patcha programem SeTool :)

fedo_
12-05-2008, 18:34
tak tylko mam cid 36, poprostu wyswietla sie yes i no i daje no zeby nie uwalic fona, Zrobilem kopie gdfs gflshem ale cos jest nie tak bo za malo zajmuje. Chcialem zrobić farem ale boje sie troche ze zle wpisze kod:45F00000 - 00100000 i cos sie spieprzy albo co, chcailem zrobic gflashem ale nie wiem czy dobrze zrobilem to i moze dlatego jest zly gdfs

tim111
12-05-2008, 18:43
Ja jak mi wyskakuje ten komunikat to zawsze daje na yes i jak do tej pory nic się nie stało więc myślę że nie powinieneś się bać ;)

Sychie
12-05-2008, 21:45
do tej pory nic się nie stało
dokladnie do tej pory. moze bedzie dzialac ale jak zaczna sie problemy to tylko reflash maina pomoze

fedo_
13-05-2008, 11:39
dzięki, jak mi sie naprawde bedzie nudzic to wgram tego patcha ale narazie odpuszcze sobie temat do zamkniecia!