PDA

View Full Version : Problem z softem od SE W200i

jack78
12-05-2008, 20:30
Kiedy tylko odebrałem telefon z serwisu wgrałem softa od SE W200i wszystko dobrze poszło,wgrałem nawet patcha na normalne ściszanie muzyki.Włączyłem go i nie działały mi klawisze numeryczne naciskałem obojętnie który to telefon mi się wyłączał oprócz klawisza ,,#" (gdy go przytrzymałem telefon nie wyłączał się,gdy normalnie nacisnąłem to się wyłączał.Następnie usunąłem patcha, bo myślałem że ten patch jest jakiś walnięty,jednak to nie wina patcha,Wgrałem jeszcze raz maina i wszystko było dobrze potem znowu wgrałem patcha też było dobrze (ale przez jeden dzień) gdy próbowałem coś przesłać komputer zawieszał się,a telefon działał normalnie,dodam jeszcze że przesyłałem przez orginalny kabel DCU-60.Potem znowu mi się wyłączał.Wgrałem jeszcze raz maina to pokazywał się tylko niebieski ekran i się wyłączał się.A najgorsze było to że gdy przywracałem backup-a GDFS-a było tak samo a gdy próbuje jeszcze raz wgrać soft (SE toolem) to wyskakuje jakiś błąd i na tym koniec:( ,ale telefon wykrywa normalnie(terz wogule się nie włącza się.Czy możliwe że zadziałało jakieś zabezpieczenie ? A czy da się jakoś to naprawić ?

damian@komes
12-05-2008, 20:56
Wgraj np. seusem orginalny soft od k 310i,a następnie spróbuj w grac od nowa soft od w 200i

jack78
14-05-2008, 17:24
Chyba mam uwalony GDFS, bo gdy chcę zaktualizować wyskakuje ,że aktualizacja jest niedostępna