View Full Version : Far wgrywanie menu!!!!!!
Mam duży problem z Farem.
Mam k810i i cid 53 sterowniki wgrałem normalnie i jest oki.
Później chciałem wgrać menu skopiowałem manu tam gdzie powinno być wyłączyłem fara odpiąłem telefon i patrze wyskakuje błąd konfiguracji wchodzę znowu do Far do folderu menu a tam nie ma zdanych plików..
Wiec pytam sie co zrobie złe i jak mam robic żebym wgrać to menu?????????????????????????????????????????????? ??????
mozliwe ze wystepuje problem z jdflasherem, moze on wykonywac bledy stad problemy. proboj ponownie wgrac tylko upewnij sie co do folderu
juz wgrywałem kilka razy i dalej to samo:/
Jakiego folder??
wgrywa mi wszystkie ikonki a pliku menu mi nie chce wgrac dlaczego pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Okropna sprawa usunołem stary ster camery a nei moge teraz wgrac nowego tzn wgrywam ale jak właczam telefon to go nei mam CO mam robic
Joga K750i
13-05-2008, 15:14
Może wgraj od nowa softa.
Myśle, że warto spróbować.
PS. Edytuj posty masz 3 posty pod sobą.
Edit
Oj sorry zapomniałem.
Może wgraj od nowa softa.
ty chyba nie czytasz. ma cid 53...nie da sie flashowac
to co mam zrobic:/ jeszcze jakiś czas temu wszystko było w porządku
jdflasher z nowego źródła i powinno pomóc. Chodz z tego co wiem to miewa dzikie akcje i działa niestabilnie...
dajcie jakiegos linku do jdflashera ktory wam dziala w miare stabilnie bo u mnie wogole nie moge wgrac plików:/
rawilson
13-05-2008, 21:18
edytuj posty - nastepnym razem bedzie warn...
dobra bede edytował :/
Może ktos mi poda link do dobrego jdflashera bo ja ie moge wgrac sterów aparatu fotek nie moge robic