View Full Version : wieszanie się i restarty fona w910i
maras-ek
13-05-2008, 19:23
witam!!!
mam tego fona od niedawna i wczoraj zaczoł się dziwnie zachowywać.
mianowicie zaczoł się resetować oraz wieszać!!!
nie wiem czym to jest spowodowane ale jak ktoś miał coś takiego to prosiłbym o pomoc.
pozdrawiam!!!
HisZPaNn
13-05-2008, 20:07
czasami potrafi ześwirować
wyłącz go wyciągnij baterie włóż spowrotem i powinno być dobrze :)!
maras-ek
13-05-2008, 20:44
próbowałem już tego i nic to nie dało!!!
myślałem nad wgraniem jeszcze raz oprogramowania ale mam już najnowsze, chyba że jest jakiś inny program do wgrywania softu niż ten z płytki???
pozdrawiam!!!
Arthar_93
14-05-2008, 09:43
Powiedz skąd go masz, bo jak z allegro i dałeś za niego grosze toi pewnie ma uszkodzone kości pamięci, a z tym nic sam nie zrobisz.
monteiro
14-05-2008, 13:40
Takie rzeczy zwykle nie dzieją się bez powodu, coś z nim robiłeś ? może ci upadł, mam W810i i nigdy się nie wieszał, co najwyżej ekran migał na biało
Ja bym proponował na początek sprawdzić telefon bez karty pamięci, potem bym wgrał przez XS++ nowy MAIN (http://rapidshare.com/files/114817312/W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn) jeśli to nic nie da to można jeszcze zrestartować ustawienia całego telefonu (tracisz wtedy wszystko w telefonie, zostają tylko dane na karcie pamięci i SIM) Ustawienia/Ogólne/Ustawienia początkowe/Resetuj wszystko
Arthar_93
14-05-2008, 15:40
Takie rzeczy zwykle nie dzieją się bez powodu, coś z nim robiłeś ? może ci upadł, mam W810i i nigdy się nie wieszał, co najwyżej ekran migał na biało
Ja bym proponował na początek sprawdzić telefon bez karty pamięci, potem bym wgrał przez XS++ nowy MAIN (http://rapidshare.com/files/114817312/W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn) jeśli to nic nie da to można jeszcze zrestartować ustawienia całego telefonu (tracisz wtedy wszystko w telefonie, zostają tylko dane na karcie pamięci i SIM) Ustawienia/Ogólne/Ustawienia początkowe/Resetuj wszystko
Ciekaw jestem jak chcesz wgrac MAIN nie mgjąc BOXA w domu albo wykupionych kredytow w kulankendi lub setool... Jak sie nie znasz to nie wprowadzaj ludzi w błąd. A co do Twojego problemu to pozostaje Ci tylko serwis lub oddaj na gwarancję.
lampart111
26-07-2008, 21:34
mi tak kiedyś ''oszalał'' wyłączałem walkmana i bum koniec chyba z 10 razy się resetował 8)