View Full Version : Czy można usunąć napisy w głównym menu? "internet, rozrywka, gry, ustawienia" itp
GAMEOHOLIK
14-05-2008, 19:32
przez ten napisy w moim menu, na górze mam taki czarny pasek na którym wyświetlają się te nazwy, i tym sposobem mój motyw jest "podzielony" na dwie części.. można to usunąć? (k510i)
Mr.Coolio
14-05-2008, 19:54
nie można.
Ile tematów jeszcze założysz?
Następny będzie pewnie: "jak usunąć ikonę baterii, bo zasłania mi literkę V w napisie vista" :E
rawilson
14-05-2008, 21:37
nie można.
bo? a lang albo menu? ;]
GAMEOHOLIK
14-05-2008, 22:56
Ile tematów jeszcze założysz?
Następny będzie pewnie: "jak usunąć ikonę baterii, bo zasłania mi literkę V w napisie vista" :E
Założę tyle, ile będę potrzebował pomocy by dopieścić moją Vistę.. a pozatym, jeśli ktoś wpisze podobne hasło w szukajce, to może łatwiej znajdzie odpowiedź na pytanie.
a lang albo menu? ;]
o co chodzi? to znaczy że jakoś się da? jeśli się nie da to trudo, ale jeśli istnieje jakiś sposób to prosiłbym o poradę. Widzieliście na topse.ru SE Vista Edition? tam na screenach nie ma tych napisów.. a chciałbym to usunąć bo chcę zrobić 'ikony na pulpicie'
Pomocy
Pozdro
Rafaldz14
14-05-2008, 23:01
Tak....http://se-center.info/showthread.php?t=57658
GAMEOHOLIK
14-05-2008, 23:25
Dziękuje za pomoc. Rozumiem że przy edycji danej etykiety po prostu kasuję jej zawartość (treść) ? A.. mój fon to oczywiście beznadziejny k510i. Potrzebny plik mam wyciągnąć farem czy jest lepszy sposób?
Mr.Coolio
15-05-2008, 13:29
Bierzesz swoją paczkę językową - wyciągasz z softu plik pl.lng, wrzucasz do programu, odszukujesz odpowiedni tekst, kazujesz jego zawartość, zapisujesz, wrzucoasz do telefonu i po zawodach.
GAMEOHOLIK
15-05-2008, 22:16
Świetnie dzieki za odpowiedź wydaje się to proste, tyko skąd wziąś tą paczkę językową? ten plik lng? znajdę tak jak np. patcha czy soft czy muszę to jakoś wytargać z fona?