View Full Version : W200i Nie chce się włączyć :(
walus1511
18-05-2008, 21:27
Witam!!
Mam problem...
Mam SE w200i :w: . Dzisiaj chciałam pograć sobie w grę, a gdy włączyłam folder z grami komórka się wyłączyła i nie chce się włączyć...
Nie wiem co z tym faktem zrobić...
Co mi poradzicie?
Moja przyjaciółka miała tak samo, że tylko zdążyła jeszcze pograć a potem się wyłączył...
I mówi że to sprawa softa...
Nie wiem co myśleć... Pomóżcie :(
siema ja założyłem własnie dzis taki watek tyle, że ja mam k750@w800 wgrałem sobie od nowa softa i u mnie wszystko śmiga więc polecam to i tobie
walus1511
19-05-2008, 10:08
Dzięki :) a masz jakiekolwiek linki czy cos podobnego zeby wgrac tego softa??
Byłabym wdzięczna bardzo :)
wyjmij i włóż baterie - u mnie podziałało.
michusiek
08-06-2008, 09:08
wyjmij i włóż baterie... ja tak robiłem z kolegi w200i, a potem zformatowaliśmy tela
Mój kolega ma k510, stało mu się to samo. Sam mu naprawiałem go... zmieniłem softa i już wszystko było ok ;) Instrukcji zmiany softa szukaj w Tuningu od A do Z.
Bierzesz po prostu se-toola pliki fs i main flash potem customizacjia i fon jak nowy...
Wszystko jest na forum!
Fabian0692
04-08-2008, 15:41
Bierzesz po prostu se-toola pliki fs i main flash potem customizacjia i fon jak nowy...
Wszystko jest na forum!
no ale żeby wgrac tego softa to muśisz włączyć telefon i tran. plików jeśli sie nie myle proponuje czekac aż się włączy mam to samo i czekam już 30 min.
no ale żeby wgrac tego softa to muśisz włączyć telefon i tran. plików jeśli sie nie myle proponuje czekac aż się włączy mam to samo i czekam już 30 min.
ha ha ha ha softa wgrywamy na wyłaczonym.... tuning od a do z... szukajcie a znajdziecie
kuraprodigy
13-08-2008, 02:38
wgrywajac samemu softa bedac amatorem mozna uszkodzic telefon. Idz do komisu. Tam za kilka dych (bodajze od 30 do 50zl) ci wgraja orginalnego dzialajacego softa a nie jakies badziewie pobrane z neta przez ktore maga byc problemy xD