View Full Version : W610 K550@w610 - miga bia³y ekran
mechanik89
20-05-2008, 14:19
Witam, dzisiaj postanowi³em w moim k550@w610 zmieniæ czcionkê(robi³em to ju¿ kilka razy i wcze¶niej nie by³o problemu), gdy po zakoñczeniu operacji w³±czy³em telefon ekran zacz±³ migaæ na bia³o. Przeczyta³em gdzie¶ na forum ¿e trzeba w takiej sytuacji wgraæ gdfs-a. Problem w tym ¿e ja nie zrobi³em jego kopi zapasowej. Wie kto¶ mo¿e sk±d wzi±æ tego gdfs-a?
Mam cid 52 i oprogramowanie R6BC002 a ca³± operacjê robi³em przy pomocy setool2 lite
Wie kto¶ mo¿e sk±d wzi±æ tego gdfs-a?
Z serwisu... ;)
Je¿eli pad³ GDFS i nie masz kopii zostaje tylko serwis... nie wiem ale mo¿liwe jest te¿ ¿e pad³ ci erom... :P
Spróbuj ponownie wgraæ softa...
Je¿eli poprawnie wgrywa³e¶ t± czcionkê i nie wyskoczy³ ¿aden b³±d w SE Toolu to nie wiem.
Zobacz, mo¿e ¼le nazwa³e¶ ta paczkê, któr± wgrywa³e¶ jako czcionkê...
najlepjej to wgraj softa od nowa (jesli komp widzi fona)
jak nie to sproboj update Eromu ;)
tomek93x
20-05-2008, 16:47
A ja proponujê co¶ innego. Te¿ tak mia³em kilka razy i zazwyczaj udawa³o mi siê to naprawiæ FARem.
Po prostu wgra³em czcionkê z oryginalnego oprogramowania za pomoc± wtyczki SEFP db2020 (tylko zapis plików do telefonu) i pó¼niej wszystko wraca³o do normy.
Tak jak wy¿ej wgraj na nowo softa, je¿eli nie pomo¿e to zrób aktualizacjê EROM Wotan Client (po aktualizaji wgraj na nowo softa np. XS++).
mechanik89
21-05-2008, 15:47
Dziêki wszystkim za pomoc, zrobi³em tak jak wiêkszo¶æ z was zaleca³a, czyli wgra³em softa od nowa i teraz wszystko dzia³a:D
heh ja mialem to juz ze 100 razy. poprostu zmien czcionke na inna co jestes pewny ze dziala .