View Full Version : problem z aparatem
patrichia
23-05-2008, 22:42
mam problem z paratem w moim w610i :( od wczoraj strasznie przyciemnia mi zdjęcie... w dzień jeszcze w miarę normalne robi(chociaż wydaje mi sie ze jakość troche gorsza niż była) ale wieczorem przy świetle żarówek jest strasznie przyciemniony obraz... ustawienia sa takie jak byly nie wiem dlaczego tak sie stało (jedyne co przychodzi mi do glowy to to ze sciagnelam wczoraj pare gier i tapet, zreszta z tego forum, przez bluetooth) a tak to nic nie robilam takiego zeby to moglo sie tak spieprzyc.. mial ktos podobna sytuacje? wie ktos o co chodzi?
[PL]Mati||95
24-05-2008, 12:00
hm...może masz ustawiony ( w sceneriach ) Ciemny krajobraz. Sprawdź ;)
patrichia
24-05-2008, 12:24
nie, mam normalnie.. wszystko sprawdzałam chyba milion razy juz i nie wiem czemu tak jest.. w dzień robi normalne a przy świetle żarówkowym ściemnia strasznie. co prawda widać co jest na zdjęciu ale nie jest tak jak było.. a gwarancji nie mam bo ściągałam simlocka :(
sprawdz czy niema czegos na obiektywie
boczek783
03-08-2008, 12:04
ja mam tak samo...w dzień czasem robi ładne zdjęcia,a czasem jest wszystko albo niebeskie albo w takie kropieczki.czasami mi robi bardzo ładne zdjecia,ale to jest tylko niestety czasami.dało by się z tym coś zrobić?bo już mój k300i robi lepsze zdjęcia;)