View Full Version : Jak dokładnie wgrać soft'a?
Jestem Panowie trochę ciemny, ponieważ mam K810i i K850, ale nigdy jeszcze w nich nie 'grzebałem', dlatego też zastanawiam się jak dokładnie zainstalować softa?
Znalazłem dział 'tiuning', ale tam jest tylko sposób przeróbki z K800 na K810, nie wiem jednak co mam dokładnie zrobić. A to wszystko dlatego, że wiesza mi się kom i mam biały ekran gdy chcę np. wejść w skrzynkę odbiorczą lub książkę.
Z góry dzięki za pomoc, pozdro!
Znalazłem dział 'tiuning', ale tam jest tylko sposób przeróbki z K800 na K810, nie wiem jednak co mam dokładnie zrobić.
Robisz to tak samo tylko ze zamiast softu k810 wgrywasz k800.
naprawde ludzie czytajcie uwazniej bo wiecej takich tematow jest a to po uwazniejszym przeczytaiu jst aprawde latwe...
jesli chcesz cos tuningowac to idz w dzial Tuning potem wejdz w temat przyklejony tuning od A do Z i tam wszystko jest..
Wam się zdaje,że to wszystko jest takie hop siup. Jednak jak ktoś nie miał doświadczenia z daną marką telefonów to nie jest mu tak łatwo znaleźć odpowiedzi nawet mając taki poradnik od A do Z i przeglądając forum wiele razy ...
rawilson
24-05-2008, 17:45
Wam się zdaje,że to wszystko jest takie hop siup. Jednak jak ktoś nie miał doświadczenia z daną marką telefonów to nie jest mu tak łatwo znaleźć odpowiedzi nawet mając taki poradnik od A do Z i przeglądając forum wiele razy ...jak to sie ma do tematu? warna chesz? tym razem ostrzezenie słowne i temat zamykam.