View Full Version : Jak wgrac gry na komórkę??
0mieszko0
24-05-2008, 12:55
Mam do wszystkich pytanie Jak mam wgrywac gry na komę??Mam uzywac jakiegoś programu??Z góry dzięki
Skwarek91
24-05-2008, 13:03
wystarczy kabel od telefonu i instalki gier/aplikacji (*.jar) na kompie.
podłączasz komóre do kompa przez kabel, w telefonie wciskasz "transmisja plików", telefon się przestawi. poczekaj aż komp wykryje telefon. potem PPM na plik *.jar na kompie > wyślij do > PHONE (w moim przypadku jest to dysk E). potem wchodzisz w telefonie w Manadżer plików, zjeżdżasz na sam dół, tu masz instalki, klikasz instaluj, wybierasz czy w folderze gry czy aplikacje i gotowe ;)
0mieszko0
24-05-2008, 13:16
Wielkie dzięki,zaraz spróbuję
:)
xXxXChmurkaXxXx
24-05-2008, 13:19
chyba że masz inny program:) ja osobiście wrzucam pliki do folderu ,,other" później odłączam fona, i w katalogu inne są instalki na które klikam i same sie instalują:P Skwarek ty chyba podałeś opis jak to sie robi w k550i:P ale nie wiem xD przynajmniej ja robie tak jak napisałem:)
Skwarek91
24-05-2008, 21:00
no do k550i, w końcu do tego modelu jest podforum. zresztą nie różni się to zbyt wiele w innych modelach(o ile wogóle), można i odrazu do others wrzucać ale wtedy raczej przez ctrl+c, ctrl+v. wydaję mi się że wtedy jest więcej zabawy a i tak się wgra :)
chyba że masz inny program:) ja osobiście wrzucam pliki do folderu ,,other" później odłączam fona, i w katalogu inne są instalki na które klikam i same sie instalują:P Skwarek ty chyba podałeś opis jak to sie robi w k550i:P ale nie wiem xD przynajmniej ja robie tak jak napisałem:)
też tak robie lub jak wolisz nie kasować np : instalki gry możesz ją przesłać zamiast do other do gry (games) instaluje ci i instalka sama się automatycznie kasuje ;)
MaaaRccIaaA
26-05-2008, 20:51
Gdzie można znaleść instalke ?
OMG! instalka to jest gra z rozszerzeniem *.jar full jest ich na forum
Skwarek91
27-05-2008, 09:17
Gdzie można znaleść instalke ?
http://se-center.info/forumdisplay.php?f=180