PDA

View Full Version : problem z kartą pamięci?

0kti
24-05-2008, 13:43
Dzisiaj stało mi się coś dziwnego, niedawno kupiłem kartę kingston microsd hc 4GB
wszystko jest ok, karta działa szybko, kopiowanie plików trwa moment - przez czytkik oczywiście.

Dzisiaj robiłem filmik jak córa się bawi i zonk, nie zapisało pliku.
Otworzyłem menadżer plików i patrze brak plików na karcie pamięci, zrestartowałem fona i zaczął widzieć ale gdy wyszłem z menadżera i weszłem spowrotem znowu ten sam problem, po za tym telefon zgubił oryginalne pliki dzwonków, które nie można standardowo usunąć :eek:

Sformatowałem kartę i wgrałem pliki na nowo zobaczę czy ten problem będzie się pojawiał znowu, jak myślicie, czy to wina karty pamięci czy jakiś BUG softu.

Jackal PL
24-05-2008, 14:43
Ogólnie k850i jest problemowym telefonem - wiele osób ma z nim problemy, a powodem jest jeszcze nie dopracowany soft... Nie długo powinna wyjść aktualizacja (o ile już jej nie ma, nie wiem nie orientuje się), może problemy znikną.
Obstawiam też, że nie jest to wina karty, skoro to Kingston i komp go widzi...

kuki
28-05-2008, 20:55
Tak to programowanie Soft...

Nowa wersja od wejścia C902 ma być dostępna dopiero 6-9 czerwca :P... PRemiera odłożona xP

krzysiekwroclaw
01-06-2008, 21:29
Witam, tez tak miałem ale czasem trzeba zwrócić uwagę czy na pewno zatwierdziłes zapisanie tego nagrania. :)

krzysiekwroclaw
01-06-2008, 21:35
a propos ciekawostka z kartami jest taka że jak zadzwoniłem do suportu sonego to miła pani powiedziała mi że 4gb owszem do k850i jest ok, a 8gb to nie testowali ;) a na allegro już dawno sprzedają. czy ktos wie może jak to jest bo 4gb jak na razie działa nieźle, nie czuje różnicy pomiędzy 2 a 4 .

chatka
23-06-2008, 21:01
sry za odgrzewanie starych kotletów ale co bede nowy temat zakładał. Mam teraz ten sam problem. Robie fotke i zonk! brak zapisu na karcie. Mam R1EA037. Zmieniać? Czy jest jakies inne wyjscie? A jak zmiana to na jaki?