PDA

View Full Version : Denerwujące logo 'orange'

bartek-fck07
25-05-2008, 18:58
Słuchajcie. Mam mojego K550i w sieci orange (niestety ale w orange). I bardzo denerwuje mnie to ich logo zamiast oryginalnego napisu Cyber-shot pod klawiaturą. Co sie da zrobić żeby usunąć to wieśniackie logo?
Wymienić obudowe?Czy ten znaczego to jakas naklejka czy coś? Jeżeli jedynym sposobem na jego usunięcie jest zmiana obudowy to czy po zmianie jej traci sie gwarancje?
Prosze o szybkie odp bo strasznie mnie wkurza to "logo". Pozdro

Bamboleo55
25-05-2008, 22:09
rozpuszczalnikiem probowałeś?? ale nie wiem czy to pomoże, a jak coś nie wyjdzie to nie miej do mnie pretensji :P

mmarcin123
25-05-2008, 22:25
rozpuszczalnikiem probowałeś ale nie wiem czy to pomoże, a jak coś nie wyjdzie to nie miej do mnie pretensji

wcale nie trzeba rozpuszczalnikiem mozesz sobie w serwisie kupic cos takiego do k550i i wymienc te co masz na cyber shot ... wystarczy tylko czym malym podhaczyć ta "naklejke" orange i po wszystkim... nei wiem dlaczego tak masz ale np ja tez mam orange i jakos ja nie mam tego napisu :/

qzer
27-05-2008, 12:22
to zalezy
bo niektore telefony z orange maja naklejke a niektore maja poprostu nadruk ktory dosyc ciezko usunac tak aby nie uszkodzic
obudowy telefonu....

a z naklejka nie ma problemu
bo tylko przez pare minut trzeba leciutko zwilzyc brzegi tej naklejeczki ( nie do wanny czy miski telefon wrzucac )
tylko mala watka przetrzec chwile poczekac klej pusci i zejdzie samo..... ;D
moj znajomy chcial zdjac naklejke chyba tez orange to wzia miske i
lekko zanurzyl ta czesc a ze rece mial sliskie od nalewania wody to telefon zanurkowal xD ( prawdziwa lodz podwodna tylko bez reaktora ) i probowal na gwarancje dac to go wysmiali a naklejka dalej byla.... ; D

pozdro

kuba4525
27-05-2008, 16:31
Ten znaczek jest nadrukowany na kawałku plastiku. Kup podróbkę na allegro z napisem cyber-shot podważ wkładając np. zagiętą szpilkę w tą dziurkę od mikrofonu i zamień z tym od podróbki.