View Full Version : Czy ten telefon ma mp3 ???
Siemka mam pytanie odnośnie modelu T610i czy ten telefon ma mp3 ??? bo ma irde i bT wiec powinien miec też Mp3 :D osobiście mam k850i ale tego znalazłem na przystanku :d xD:)
Nie, ten telefon nie obsługuje tego formatu.
robal1710
28-05-2008, 18:26
jeżeli ten telefon miałby mp3
to mój k550i miałby 3gp+dotykowy ekran ;p
sek550i+m2 2gb sony
Ale bez sensu ma bt i irde a nie ma mp3 ;/ Żal
chłopak opanuj się trochę...
Data premiery 2003 r.
Pamięć 2 MB
to nic Ci nie mówi? w 2003r. mp3 nie było tak popularne jak teraz ;) a do tego pamięć 2 MB, jakby telefon miał 2 MB i mp3 to jest bardziej bezsensowne niż samo 2 MB, a bluetooth i irda mogą być wykorzystywane do przesyłania zdjęć, komunikacji z komputerem albo słuchawką bt ;)
T610 wykonuje zdjęcia w rozdzielczości 288x352 pikseli. Jest kompatybilny z technologiami 2.5G, wspiera połączenia GPRS i HSCSD przy udziale Wireless Application Protocol (WAP) 2.0. Posiada wsparcie dla polifonicznych dzwonków w formacie MIDI oraz gier Java (J2ME) i Mophun.
No to tyle.
Źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_T610
michusiek
08-06-2008, 09:16
niestety nie ma mp3, bo jest już dość stary, a i tak ma malutko pamięci, i dużo to by nie niego nie weszło...
W końcu premiera tego telefonu była w 2003 roku
Miałem go z plusa na abonament, podobny był t630i tylko miał szaro-czarna obudowe.
istnieje program który sie insaluje w posiaci aplikacji i mozna przez niego odtworzyc ten format bo on go po prostu czyta LECZ po co komu to robic jak ten program ZixMp3 ma 600kb to Ci na mp3 zostanie Megabajt <lol2>
Powinieneś być dumny z tego telefonu! Przecież jeszcze kilka lat temu na ten telefon mógł sobie pozwolić jakiś szejk arabski albo Bill Gates! ;) :faja: :cool:
kiedyś przecież ile pieniędzy kosztował :D pamiętam, że jak tylko wyszedł od razu go sobie kupiłem, mój pierwszy telefon z kolorowym wyświetlaczem i z aparatem :D kiedyś to byłeś ktoś mając ten telefon :D nikt nie zwracał jeszcze wtedy uwagi na mp3 itp. nie było to wszystko tak dobrze rozwinięte jeszcze :) to telefon legenda! :D
Mati0007
16-11-2008, 21:13
udało mi sie ten telefon podniesc ze sniegu w 2003 roku , a kilka dni pozniej sprzedałem go za 1500 zł . to były czasy :]
kiedyś przecież ile pieniędzy kosztował :D pamiętam, że jak tylko wyszedł od razu go sobie kupiłem, mój pierwszy telefon z kolorowym wyświetlaczem i z aparatem :D kiedyś to byłeś ktoś mając ten telefon :D nikt nie zwracał jeszcze wtedy uwagi na mp3 itp. nie było to wszystko tak dobrze rozwinięte jeszcze :) to telefon legenda! :D
Także go miałem zaraz po premierze na polskim rynku. Prawdziwa legenda.