View Full Version : Który telefon lepszy?? SE P1i czy SE k850i
Mam te 2 telefony do wyboru w orange.Co bardziej opłaca się kupić??
Arttatus
27-05-2008, 17:11
Ja bym wziął P1i, bo ma dotykowy wyświetlacz, symbiana. K850i nie podszedł mi za bardzo jak go zobaczyłem. Jak masz zamiar robić zdjęcia to weź K850i chociaż 3,2mpx to nie jest tak źle. ;)
Ja też wziąłbym SE P1i. SE K850i nie polecam bo podobno ma tak słaby soft ,że się muli i wiesza.Jedyna jego dobra to odtwarzacz WALKMAN 3.0.Natomiast P1i ma symbiana ,aparat też robi dobre zdjęcia i dotykowy ekran. Generalnie za dużo by wymieniać funkcji SE P1i
Ja tez nie polecam k850 - tylko na fotkach fajnie wyglada- jest gruby i ciezki jak na nowy telefon, a sa mniejsze bardziej "wybajerzone"
Co do camery 5mpx -do fotek mam cyfrowkę :D
już wszystko załatwione. Mam teraz te oba telefony, SE k850i z ORANGE, a SE P1i od wujka.:D Ale dzięki za pomoc
Pabloooo
27-05-2008, 23:27
Hehe, najlepsze rozwiązanie Noisy xD Oba mają swoje wady i zalety więc najlepiej mieć oba ;)
Noisy i co wolisz? Co bardziej sie przydaje do twojego zycia? :) Ja ogólnie nie polecam dotykowego ekranu xP Na dworze masakra ;P
SE k850i używam przy robieniu zdjęć a P1i do nawigacji.:D
ja bym bral k850i bo nie ma dotykowego ekranu ja ma takiego pecha ze czesto ekrany mi sie tluka a wymiana takiego duzo kosztuje
hubert32091
01-07-2008, 15:55
JACK jak nie wiesz to niemów