RobertzX
28-05-2008, 15:56
Witam. Niedawno zakupiłem sobie mojego pierwszego SE - k770i. Chciałbym się trochę nim pobawić lecz soft z ERY blokuje mi możliwość wgrania Flash Menu. Jak już wspomniałem jest to mój pierwszy SE i nie jestem zabardzo rozgarnięty w sprawach tunningu owego telefonu, a nie chciałbym uszkodzić go na dobre.
I tu nasuwają się pierwsze pytania i proźby.
1. Czy mógłby ktoś podać mi sprawdzone linki do czystego softu z polskim menu i sterowników potrzebnych do zmiany na czysty soft?
2. Czy jest jakiś poradnik dotyczący wgrywania czystego softu do mojego telefonu, lub do jakiegoś innego w którym wgrywa się soft tak samo jak w k770i?
Myślę, żę nie są to dla Was eksperci trudne pytania. Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Robert :)
I tu nasuwają się pierwsze pytania i proźby.
1. Czy mógłby ktoś podać mi sprawdzone linki do czystego softu z polskim menu i sterowników potrzebnych do zmiany na czysty soft?
2. Czy jest jakiś poradnik dotyczący wgrywania czystego softu do mojego telefonu, lub do jakiegoś innego w którym wgrywa się soft tak samo jak w k770i?
Myślę, żę nie są to dla Was eksperci trudne pytania. Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Robert :)