View Full Version : Problem z K550 Karta pamieci
franio12
28-05-2008, 20:08
Witam, wczesniej miałem telefon SE w200i miałem karte pamięci 512mb. sprzedalem tamten telefon bez karty bo mialem takze k550 kumpel ma 1gb karte a ja 512 i kiedy on włozyl swoją karte do mojego telefonu to teraz mam w Menu menedżer plików mam pliki MP3 i MSSEMC takie jak podlaczam do kompa kabel to widnieją w dyskach wymiennych.... jak moge to usunac nie naruszając przy tym plików zapisanych na karcie? ;/ pls help ;'
:smile3:
:cs: Rulez!
KoRnKuba
29-05-2008, 13:00
Miałem takie coś..Ale t ow niczym nie przeszkadza..Usunołem to i mi normalnie dzialało.
Franio przeczytałem twój post chyba z 10 razy. I moge jedynie domyślać sie o co ci chodzi :E Chyba o to że telefon sam tworzy sobie foldery na karcie takie jak ma w Menedżerze. W sumie w niczym to nie przeszkadza. Z poziomu telefonu ich nie usuniesz. Nawet jeżeli usuniesz je podłączając fona to kompa to i tak po wczytaniu karty w telefonie pojawią sie znowu. Usunięcie ich nie będzie miało żadnego wpływu na zawartość karty.
Rozne modele moga miec rozna organizacje plikow - stad oznaczenia o jakich piszesz. Nie przejmuj sie, smialo usuwaj jesli Ci przeszkadzaja :)
Mozesz rowniez przeniesc na kompa wszystko z karty i sformatowac ja w telefonie - bedziesz mial system folderow odpowiadajacy danemu modelowi :)