View Full Version : Przerywajacy odtwarzacz
pablosek_89
28-05-2008, 22:41
Witam. Mam problem mianowicie nie wiem co jest nie tak. Po podlaczeniu sluchawek i odtwarzaniu muzyki slysze w sluchawkach takie dziwne przerywanie tak jakby cos tykalo. Bez sluchawek normalnie przez glosnik jest tak samo. Nie jest to glosne ale denerwujace jak slucha sie przez sluchawki. Oddalem do serwisu to tego nie zrobili. Nie wiecie co to moze byc ? z gory dzieki
spróbuj rościągnąć sobie słuchawki. Mi to pomagało. Lub przypatrz się dobrze słuchawkom a może masz gdzieś zwarcie lub uszkodzenie mechaniczne:(
pablosek_89
29-05-2008, 22:56
hmm tylko to jest tak ze nawet jak nie mam słuchawek i normalnie leci w odtwarzaczu muzyka to tak jakby przerywa. Tylko w serwisie tego nie zrobili...Troche to denerwuje przy sluchaniu. No nic sprobuje cos wymyslic dzieki za pomoc
sprubuj przeczyścić sobie głośnik jeżeli to nie będzie działać wykłuć się z serwisem i daj im do naprawy.(ja się wykłuciłem i wymiebili mi telefon) ;)
W jakim sensie przerywa:
1. To że jej przez chwilę nie słychać a potem jest dalsza część muzyki (cały czas leci ale nie słychać pewnego kawałka)
2. To że jej przez chwilę nie słychać a potem jest część piosenki od przerwanej części (czyli piosenka się jakby stopuje)
:cs:
pablosek_89
30-05-2008, 12:35
jest tak ze piosenka normalnie leci ale tak w oodali slychac ze trzeszczy i tyka jak w zegarku
ej, no to raczej coś z głosnikiem
bo w zasadzie z odtwarzaczem nie powinno być problemów ;)
tak jak powiedział S.H.K. - przeczyść głosnik, zobacz, czy do środka nie wpadł jakiś paproch (ściągnij tą górną część, gdzie jest głosnik; nad aparatem), a jak dalej będzie cos nie tak, to idź do serwisu. Co do słuchawek... może masz jakies lipne...?
pablosek_89
30-05-2008, 22:32
sluchawki mialem od razu w zestawie takze nie wiem... To slychac bez sluchawek wlasnie nawet no ale zrobie tak ,przeczyszcze to moze pomoze z gory dzieki za pomoc ;)
pablosek_89
30-05-2008, 22:34
mam jeszcze pytanie. wiem ze pary razy ten temat byl juz na forum ale hmm. Chcialbym wymienic obudowe na biala ale mam telefon na gwarancji. To musze isc z tym do serwisu ? Oni mi dadza swoja obudowe? Jaki bylby jej koszt ? z gory dzieki