View Full Version : Światełka z tyłu telefonu
O co z nimi chodzi? Mi włączają się tylko na chwilę gdy odsuwam zasłonę aparatu:cs:
to taki dodatek ;) W k850 na przyklad jak uruchomis zaparat to się zapala na niebiesko otoczka aparatu na momencik ;)
tylkonachwile
30-05-2008, 09:14
według mnie nieprzydatny dodatek. Ma tylko pokazywać czy aparat działa czy nie albo w ciemności pokazuje gdzie jest co np. przycisk do robienia zdjęć itp
kundzior
03-09-2008, 14:37
moze nieprzydatny ale fajnie wyglada
mateuniu
03-09-2008, 22:45
A przy okazji tego tematu... te swiatelka z tylu ok moze tylko zbedny bajer, ale klawisze tez na chwile podswietlaja sie na niebiesko, normalnie swieca na bialo... da sie zmienic to jakos zeby caly czas na niebiesko swiecily bo mialem k550i i tam tak fajnie swiecily i w tym tez bym chcial ;]
da sie zmienic to jakos zeby caly czas na niebiesko swiecily bo mialem k550i i tam tak fajnie swiecily i w tym tez bym chcial ;]
Eee...może jakąś bibułkę w kolorze niebieskim?
mateuniu
07-09-2008, 17:12
Po co meczyc sie z bibulka skoro juz jest niebieskie podswietlenie... ? :/ Moze jakis programik ktory zmienia w fonie opcje zeby caly czas sie swiecilo na niebiesko... eh
konfiteor
10-09-2008, 07:46
Może są jakies pathe do tego, aby zmienić kolor podświetlenia?
Spotkał się ktoś może z tym?
kamcio32
10-09-2008, 14:34
są tapety flash (na tym forum gdzieś) co zmieniają kolor podświetlenia i natężenie (mruganie, błyski) mam 2 tapety jedna to underwater a druga to nie wiem i są extra
mam 2 tapety jedna to underwater a druga to nie wiem i są extra
a mógłbyś je wsadzić na np, speedyshare czy rapid'a itd?
to bym se ściągnęła ; d
bo mi tapety flash nie zmieniają podświetlenia tzn, ani koloru i wgl,
jakieś dziwne xdd
na fkrum masz.. ehh w tapetach... i tam sa..
na fkrum masz.. ehh w tapetach... i tam sa..
haha, no wiesz stamtąd już nieraz ściągałam i nigdy nie działa mi z podświetleniem, tzn że włącza się np to niebieskie albo mruga czy coś.
i się zastanawiam czy to wina telefonu czy tych tapet. :smile3:
ściągnij sobie ligheffect i przez far do komy
konfiteor
19-09-2008, 19:12
Czyli co chłopaki da się zmienić kolor podświetlenia klawiszy?
Mógłby ktoś wrzucić potrzebne pliki i krótką instrukcje do tego zrobić?
Było by świetnie\xD