View Full Version : WYSWIETLACZ
WITAM ORIENTUJE SIE KTOS GDZIE MOZNA KUPIC WYSWIETLACZ LCD DO W 960I?? JAK SZUKALEM TO NIE ZNALAZLEM:(:( MOZE KTOS Z WAS MI POMOZE:E:E:E:E :)
idz do salonu orange era plus itp i dobrze zagadaj czy mogli by zamowić u producenta
bartoszstce
31-05-2008, 15:01
dużo wtedy będzie kosztował ale jeśli nie trafisz na allegro to raczej innego wyjścia nie ma a i zawsze możesz jeszcze po komisach pochodzić
I NIE PISZ Z CAPSLOCK BO JAK TO WYGLĄDA !!! a do tego na forach jest uznawane jako krzyk a to że piszesz WIELKIMI nie znaczy że ktoś szybciej pomoże !!
EDIT
165PLN > http://www.gsm-club.pl/ na 1 stranie w gooooogle już można znaleść wyświetlacz do zakupu !! ale chyba nikt nie lubi tego wynalazku bo go strasznie trudno obsługiwać....
ok juz nie bede pisal duzymi literami sprawdzalem juz ten firma do dupu patrzylem na forum i robia ludzi w konia na allegro nie ma patrzylem sie tez na ebaya angielskiego tam sa ale tez tylko pare sztuk i ceny sie wachaja od 40 do 60 funtow , dobry pomysl z tym salonem ale nie wiem czy by pomogli jak telefon nie byl brany u zadnego z operatowro
Hannibal_King
18-08-2008, 22:59
Na allegro też widziałem, ale to ryzykowny wybór, bo skąd niby masz mieć pewność czy ten z aukcji nie jest też uszkodzony. Polecam autoryzowane serwisy Sony Ericsson'a, ale tam na pewno nie będzie tanio.