PDA

View Full Version : WYSWIETLACZ

parg
30-05-2008, 19:19
WITAM ORIENTUJE SIE KTOS GDZIE MOZNA KUPIC WYSWIETLACZ LCD DO W 960I?? JAK SZUKALEM TO NIE ZNALAZLEM:(:( MOZE KTOS Z WAS MI POMOZE:E:E:E:E :)

skibus
30-05-2008, 23:02
idz do salonu orange era plus itp i dobrze zagadaj czy mogli by zamowić u producenta

bartoszstce
31-05-2008, 15:01
dużo wtedy będzie kosztował ale jeśli nie trafisz na allegro to raczej innego wyjścia nie ma a i zawsze możesz jeszcze po komisach pochodzić

I NIE PISZ Z CAPSLOCK BO JAK TO WYGLĄDA !!! a do tego na forach jest uznawane jako krzyk a to że piszesz WIELKIMI nie znaczy że ktoś szybciej pomoże !!

EDIT
165PLN > http://www.gsm-club.pl/ na 1 stranie w gooooogle już można znaleść wyświetlacz do zakupu !! ale chyba nikt nie lubi tego wynalazku bo go strasznie trudno obsługiwać....

parg
01-06-2008, 17:52
ok juz nie bede pisal duzymi literami sprawdzalem juz ten firma do dupu patrzylem na forum i robia ludzi w konia na allegro nie ma patrzylem sie tez na ebaya angielskiego tam sa ale tez tylko pare sztuk i ceny sie wachaja od 40 do 60 funtow , dobry pomysl z tym salonem ale nie wiem czy by pomogli jak telefon nie byl brany u zadnego z operatowro

Hannibal_King
18-08-2008, 22:59
Na allegro też widziałem, ale to ryzykowny wybór, bo skąd niby masz mieć pewność czy ten z aukcji nie jest też uszkodzony. Polecam autoryzowane serwisy Sony Ericsson'a, ale tam na pewno nie będzie tanio.