PDA

View Full Version : Tel nie reaguje.

xDDD
01-06-2008, 20:13
Witam. Mam problem. Mój k550i ostatnio miał małe awarie. Oddałem go na gwarancję do serwisu, czekałem miesiąc, a kiedy dostałem już go, to po dwóch godzinach go popsułem. W serwisie zdejmowali sima. Po dwóch godzinach postanowiłem sie pobawić. Przeglądając gry zauważyłem: 'execution' czy coś w podobie. Gdy to uruchomiłem telefon zrobił się biały i wyłączył. Myślałem, że tylko sie zaciął, bo słuchałem jeszcze muzyki ładując równocześnie. Po chwili sie uruchomił. Uruchomiłem ponownie ten plik, po czym soniak znów się wyłączył. ale tym razem już się nie uruchomił. Pomyślałem, że to może w serwisie podczas zdejmowania sim-lock zostawili jakiś plik. Nie wiem co mam zrobić. Aby oddać go na gwarancję muszę jechać prawie 100 km. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Sylwek 15
01-06-2008, 20:58
Jeżeli zdjąłeś sim-locka to możesz sobie pomarzyc o gwarancji.

xDDD
01-06-2008, 21:10
Nie straciłem gwarancji. Zakupiłem telefon w specjalnym serwisie, który skupuje telefony, zdejmuje simlocki, a w razie uszkodzenia naprawia.
Ale nawet mniejsza o gwarancję. Pomoże mi ktoś?

damian@komes
01-06-2008, 21:18
podaj CID fona

Duty
09-06-2008, 17:51
tutaj CID może dużo nie zdziałać to może się okazać porządna awaria lepiej oddać do serwisu :/

m_polak95
10-06-2008, 14:08
Mój też tak sie zaciał. zostawilem go na tydzień. Po tygodniu mialem go sprzedac i przedtem dac do naprawy, ale wyjołem wszystkie czesci spod bateri (tj: bateria, karta SIM, karta pamieci) i włorzylem jeszcze raz i zaczoł dzialac. Niewiem dlaczego ale do tej pory dziala i nic mu nie jest.