PDA

View Full Version : K750 Podłanczanie telefonu

parax
02-06-2008, 16:42
Dlaczgo jak podlanczam telefon z przyciśnięntym kalawiszem "C" to nic się nie dzieje i pisze że pruba nieudana. Robie pokoleji tak jak jest napisane i nic Co mam zrobić?

Mleq
02-06-2008, 16:53
Zainstaluj sterowniki do Flashowania,. instriukcje znajdziesz w podklejonym temacie tunning od a do z.

Puchatek
02-06-2008, 17:33
Brrrr... Nie mógłbym wytrzymać, gdybym nie skomentował wypowiedzi tego użytkownika. :wall: Dlaczgo jak podlanczam telefon z przyciśnięntym kalawiszem "C" to nic się nie dzieje i pisze że pruba nieudana. Robie pokoleji tak jak jest napisane i nic Co mam zrobić?

Nie dość, że nie ma w tym poście podstawowych znaków interpunkcyjnych, to jeszcze takie fatalne błędy ortograficzne...
Nie wiem ile ty możesz mieć lat (zgaduję, że około 6 :eek:), ale bez względu na wiek: nie bierz się za takie rzeczy jak tuning Sony Ericssona. Wierz mi, że zepsujesz telefon i stracisz przy tym gwarancję na telefon. :crazy:

parax
02-06-2008, 19:47
Ok. Ale nie moge znaleść tego 3 punktu na tej stronie http://se-center.info/showthread.php?t=35183&highlight=PhoneXS Patrzyłem w głównym folerze fara ale tam nie ma tego pliku.