PDA

View Full Version : Dziwne włączanie

zuru26
04-06-2008, 16:32
Witam. Mam pewien problem ze swoim SE nie jest zbyt uciążliwy ale jednak. Chodzi o to,że gdy go wyłącze (czasami nawet sam sie wyłączy ale bardzo żadko) to by go ponownie włączyć musze wyjąć baterie i odczekać jakies 10-15min i po tym czasie normalnie sie włącza bez problemów.

Arthar_93
04-06-2008, 19:32
Mozliwe ze masz uszkodzone kosci pamieci. Gdzie go kupiles?? jezeli w salonie to powinni wymienic wadliwy egzemplarz na nowy jezeli to jego wina.

P.S. Sory za brak polskich znakow alem, mam prawa lape w gipsie i ciezko jest :P

zuru26
05-06-2008, 14:04
Telefon kupowalem na allegro. czy da rade jakos to zrobic w serwisie? (jezeli tak to jaka bylaby to mniej wiecej cena?)
P.S no to mozemy sobie przybic rece ja mam lewa (operacyjnie nastawiana) i jestem leworeczny ;]

Luke_Slater
06-06-2008, 10:46
niestety zwykły serwis tego nie zrobi, ponieważ nie ma do tego części. Podobna sytuacja będzie w autoryzowanym, gdyż po złożeniu reklamacji tego modelu wymieniają go na nowy (o ile są w nim stare moduły pamięci).

Arthar_93
06-06-2008, 11:43
Luke a jeżeli kopiłem tel w Anglii i by mi się takie coś przytrafiło to mogę liczyć na pomoc w autoryzowanym punkcie SE?