View Full Version : shake tapety
Czy jest możliwość żeby trzeba było przytrzymać przycisk od walkmana aby zmienić shake tapetę bo jak się bez tego zmienia to mi się czasami niechcący zmienia i mnie to troszkę denerwuje :)
Arthar_93
04-06-2008, 19:33
Nie :) takiej mozliwosci narazie nie ma. Mozliwe ze jak powstana patche to da rade cos takiego zrobic. Pozdrawiam
jeszcze jedno pytanko, stworzyłem sobie listę w odtwarzaczu i chciałem posortować wg. tytułów ale nigdzie nie widzę takiej opcji :)
Arthar_93
05-06-2008, 14:10
Ściągnij program Disc2Phone (powinieneś mieć na płytce od fona) i tam musisz tagować każdy utwór na kompie.
Ale właśnie ja już mam porobione tagi tylko nie wiem jak posortować piosenki wg tytułów w playliście którą sam stworzyłem :)
EDIT:
Czy nikt nie potrafi posortować utworów w własnej playliście??
A teraz kolejne pytanko, mianowicie jak ustawie sobie shake tapetę to telefon nie chce przechodzić w sleep mode a dokładniej to niby gaśnie wyświetlacz ale jak naciskam przycisk od pogłaśnianie to pokazuje tapeta a nie godzinę, problem znika gdy ustawie zwykłą tapetę i zrestartuje telefon. Czy u was jest tak samo ?? Od razu zadam drugie pytanie. Jaka jest najnowsza wersja oprogramowania do tego modelu??
Odp.Na sortowanie piosenek ta playliste utworz od nowa ale jak dodajesz pokolei utwory to masz wedlug alfabetu
Ja wiem :p osuń sobie wszystkie piosenki z listy odtwarzania, otwórz folder z piosenkami zaznacz wszystkie i daj tam odtw. muz. -> kolejka czy coś podobnego :P Będa po kolei.
A gdy bierzesz motyw shake it to po jakim czasie probujesz by ci pokazal sie zegar?
zegar pokazuje sie dopieru po 2,3 minutach nawet w motywie shake it przetestowalem to u siebie wiec wiem
zegar pokazuje sie dopieru po 2,3 minutach nawet w motywie shake it przetestowalem to u siebie wiec wiem
Problem rozwiązał się wraz ze zmianą oprogramowana na nowsze, zapewne bug starszego softu. A co do czasu po którym przechodzi w ten tryb to jest to ok 20 sekund nawet z shake tapetą ;)