View Full Version : Nieruchome miniatury filmów :/
Witam, mam taki mały problem. Otóż ostatnio odebrałem telefon z serwisu, i po kilku dniach zauważyłem że miniatury filmów nagranych/ściągniętych na telefonie, które wcześniej po "zaznaczeniu" ich, ruszały się(w sensie że film tak jakby został uruchomiony, tylko że w miniaturce) teraz tego nie robią, czy to kwestia wgrania nowego softu który nie obsługuje tejże opcji, czy też jest to gdzieś w ustawieniach telefonu?. Pozdrawiam.
kkrryysstteekk
05-06-2008, 07:58
Ja nie wiem. Ale wogóle coś takiego jest w tym telefonie? Mój kumpel ma K800i i mu sie ruszają te filmy a mi nigdy sie nie ruszaly. Da sie coś takiego włączyc w k550i?
Jackal PL
05-06-2008, 08:52
Da się. Wydaje mi się, że to kwestia ustawień telefonu w Menadżerze Plików. A mianowicie, wchodząc w folder gdzie masz filmy ustaw w Więcej -> Tryb Wyświetlania, miniatury 2x2 lub 3x3 (zależy jakie chcesz).
Skwarek91
05-06-2008, 17:13
niestety ale nie działa ;/
Probowalem zmieniac wielkosc miniatur w majac nadzieje ze w koncu zaskoczy, ale lipa :/. Takie pytanko jeszcze: czy resetujac ustawienia telefonu, da sie stary soft odzyskac ?
czy resetujac ustawienia telefonu, da sie stary soft odzyskac ?
Resetowanie ustawień nie przywróci starszej wersji softu..
michal0306
06-06-2008, 09:11
Dosyć dziwna sprawa, mój telefon nie był w serwisie, soft ten sam od nowości , a mimo to ikonki filmów i tak nieruchome :/
No bo to dopiero tylko orange wprowadzilo
cbool masz racje dziewczyna mojego brata ma w Orange i jej sie ruszaja ja w Erze i się nawet nie rusza :P
gulagula
09-06-2008, 18:13
ja nigdy nie mialem tak zeby film mi sie ruszal w miniaturce jak cos to animacja:)
ja tez nie mam takiego czegos zeby mi sie od filmow miniatury ruszaly. A widziales zeby o kogos takie cos bylo??