PDA

View Full Version : K550i i ... ikonka sluchawek

cbool
09-06-2008, 15:02
No jak w temacie mam ikonke takiej sluchawki chciaz nie mam podpietych sluchawek i ona mi sie pojawia i znika i tak na okraglozaczyna mnie to denerwowac bo nie mogo np. sluchac muzyki itp ale jest jeden plus radio mi chodzi bez dolanczania czego kolwiek
no to tyle informacji i jak ktos wie co mozna zrobic to niech sie podzieli informacjami i czy ja jestem pierwsza osoba ktorej sie to stalo??:D

flesh
10-06-2008, 10:06
a wgrywałeś coś do niego?? jakieś patche??

janosik13
10-06-2008, 14:52
Mój wujek też tak miał na K750i, zrobiłem reflash softa i dalej to samo. Musiał pójść do serwisu.Niby jakieś sterowniki czy coś.

SE Lady
10-06-2008, 14:57
Taka ikona moze wskazywac na to, ze na plycie przepalily sie filterki - pozostaje serwis lub komis jesli nie masz gwarancji

cbool
10-06-2008, 14:59
Nic nie wgrywalem mam jeszcze gwarancje i nie mam innego wyjcia jak isc do serwisu

P:S:flesh-nie nawidze tekich kolesi jak ty ktorzy malpuja avatary znajdz jakis inny avatar a nie taki jak ja mam bo to jest hamskie i do dupy nie podobne
P:S:Pisownia troche nie tak moze byc bo ten flesh mnie wkorzyl

flesh
10-06-2008, 15:04
sory chłopcze ale już troche mam tego avarta

KoNrI
10-06-2008, 22:20
a te sluchawki to czasem nie od profilu?nacisnij ten przycisk od wylaczania telefonu i zmien profil

Duty
14-06-2008, 22:51
Jak masz takie 2 słuchawki to jest profil można go zmienić wchodząc w Menu->Ustawienia->Profile->Np: Podstawowy,
Albo szybciej naciskasz Guzik od wyłączania Tela (ten na górze)klikasz go raz zchodzisz w dół i tam sa profile(Te 2 słuchawki nazywają się "Zestaw HF")Zmieniasz go na np: podstawowy i masz z dyńki :P jak to nie to, to idź do servisu(Mi ten profil "zestaw hf" nie włancza radia bez słuchawek)