PDA

View Full Version : K800 Akustyka

Grosik18
10-06-2008, 20:45
Witam!
mam pewno pytanie...
jaki plik odpowiada w akustyce z rozszerzeniem .zapf za dźwięk od słuchawek? i czy da się go podmienić na inny z innej akustyki?
ponieważ posiadam akustykę Peter's HiFi i jest wszystko cacy na głośniczku i pięknie, ale na słuchawkach to nie za bardzo, ponieważ są tak głośne że nie można wytrzymać i przy tym trzeszczące...

a i oczywiście jeśli by się dało to jaką akustykę do słuchawek polecacie?

MityK
10-06-2008, 21:43
orginalna od w880i sprobuj mi przypadla do gustu:p

Grosik18
10-06-2008, 22:59
orginalna od w880i sprobuj mi przypadla do gustu:p

no tak ale jaki plik należy do muzyki na słuchawkach?

tak samo zastanawiałem się na tą akustyką, ponieważ miałem jąkiedyś i była naprawdę nie zła na słuchawkach, jednak nie che wymieniać akustyki ponieważ Peter's HiFi dużo lepsza na głośniku;)
tylko teraz jaki to plik...

MityK
11-06-2008, 11:13
aha to chcesz polaczyc 2 akustyki tak? niestety nie wiem ktory plik jest odpowiedzialeny za sluchawki. Mysle ze to bedzie wiecej niz jeden plik

Grosik18
12-06-2008, 20:17
no dokładnie o to;)
widziałem że Rawilson pisał kiedyś coś o zmodyfikowanej akustyce, że taką posiada więc... ^^

_Galu_
16-06-2008, 13:31
Tutaj masz akustyke Peter's v2 W880 Extreme!http://laszlo.my-se.pl/Download_Sony_Ericsson/Acoustic/Acoustic_for_all_DB2020_Models/Peter's%20v2%20%20W880%20Extreme!.rar Wedlug mnie jest ona bardzo dobra na sluchawkach (czyt. niezbyt glosna):E . I przy okazji tez dobra na glosniku (tak jak wszystkie akustyki Peter'a) .
Do tego masz tam 2 rodzaje akustyki do wyboru (monster bass i soft bass z mozliwoscia wyboru czy jakis DRC ma byc wlaczony) i opcje aby twoj glosnik byl bardzo glosny, przy dobrej jakosci. Jak dla mnie to jest najlepsza akustyka! Mam nadzieje, ze pomoglem :):devil: Sory ze nie ma polskich liter, ale mi sie klawiatura spaprala :devil: .