View Full Version : Dzwonki z k770i :) skasowałem-potrzebuję :)
misiekFR
11-06-2008, 17:22
Siema, ostatnio wymieniałem kartę w swoim se i starą sformatowałem, zapomniałem, że miałem na niej trochę dzwonków itp. chodzi mi o te fabryczne. Mógłby ktoś z Was podesłać mi zestaw tych standardowych rzeczy, które były na karcie fabrycznie? pzdr :)
p.s. odzyskiwanie danych nie pomogło bo była kilka razy formatowana i nic nie wykryło
Wrzucam na serv, wydaje mi sie ze to wszystkie jakie skopiowalem ze telefonu, bo tez juz ich nie mam na karcie pamieci. :devil: Pozdr.
http://www.speedyshare.com/256793209.html
Co do dzwonków fabrycznych, jeśli wymienię kartę pamięci i nie będę miał dzwonków które były na karcie 256 MB nie uznają mi gwarancji?
misiekFR
21-06-2008, 12:12
dzięki wielkie :)
czy ktoś moze jeszcze raz udostępnić fabryczne dzwonki bo dałem tel. Erze by naprawili mi przyciski to usuneli mi jeszcze całą pamięc, wszystki tapety i dzwonki.
z góry WIELKIEEEE DZIĘKI! :)
A może uda się przywrócić ustawienia fabryczne?
ust. fabryczne to ustawienia w ustawieniach^^ nie da sie przywrocic komy do stanu pierwotnego... (chodzi o dzwonki, tapety etc..)
no własnie nie da się tego przywrócić.... :( więc ma ktoś te dzwonki, itp?
poprosze o nowy link.. potrzbeuje (najlepiej wszytkich mp3...) mp3... tych co bylo w sofcie ery w k770i :) z gory thx..