View Full Version : Maly problem z bateria
Bzykk_92
13-06-2008, 15:44
Dlaczego bateria w w610i szybko sie rozladowuje ??? CZym to jest spowodowane ???
boczek783
15-06-2008, 09:32
też miałem oto pytać...mi trzyma niecałe dwa dni jak słucham muzyki itp....
jak słuchacie muzyki, to nic dziwnego... SE nie pomyślał niestety o maniakach muzy z telefonu pod względem baterii
PS:Też tak mam...
Dlaczego bateria w w610i szybko sie rozladowuje ??? CZym to jest spowodowane ???
A ile Ci trzyma ta bateria?
Używasz dużo telefonu, czy mało?
Pisz dokładniej...
daniel0406
22-06-2008, 10:21
bateria powinna dlugo trzymać bo ma 950mAh. w mojm byłym k750 miałem 900mAh i trzymał do 5 dni normalnego użytkowania (słuchałem nuty, pisałem i dzwoniłem). Po drugie czytałem że wyświetlacz w w610 to TFD z diodom która zużywa mniej energii. Możliwe że była źle sformatowana (wszyscy mówią, że trzeba zachartować na początku baterie, ale wydaje mi sie że to mało działa)
...Możliwe że była źle sformatowana...
Nic nie trzeba formatować... ;)
Proszę: link (http://www.se-center.info/showthread.php?t=33869)
daniel0406
24-06-2008, 21:36
No przynajmniej ktoś sie ze mną zgadza. M bateria trzyma 3 dni
to co wy z tymi bateriami robicie ja jak słucham cały dzień i se następnego gram to i tak mi trzyma 4-5 dni a jak wogule nic z nim nie robie to ponad tydzeń trzyma :P bateria :se: :w: w610i is the best :D
boczek783
26-06-2008, 18:58
mi jak nie używam to trzyma ponad 6 dni,jak tylko słucham muzyki to trzyma jakieś dwa dni a jak pisze sms,dzwonie,słucham muzyki,robie zdjęcia itp to trzyma niecały dzień...nie iem co z nią jest
Garrappachc
27-06-2008, 15:00
Mi jak się nie bawię trzyma 5 dni, a jak się bawię 1,5 - 2... Choć formatowałem...
Mi trzyma jeden dz\ien mimo ze formatowalam a mam go dopiero 3 miechy i od poczatku tak trzymal... bez wzgledu na to czy sie nim bawie czy nie :woot:
Mi tez krotko trzyma bateria... tylko jeden dzien bez wzgledu na to czy sie bawie czy nie... a mam go dopiero 3 miechy i od poczatku tyle trzyma ;/
soorrryyy myslalam ze sie nie dodalo za pierwszym razem:)
1. Edytuj posty
2. Ciężko zrozumieć, że tych baterii się nie formatuje?
Sony_Ericsson
15-07-2008, 13:30
to co wy z tymi bateriami robicie ja jak słucham cały dzień i se następnego gram to i tak mi trzyma 4-5 dni a jak wogule nic z nim nie robie to ponad tydzeń trzyma bateria w610i is the best
My?? Niiiiiiic. Jakbym nie używał to by mi 2 tygodnie trzymała i to z palcem w zupie....
Aha co znaczy wogule zasugeruję jak google - czy chodziło ci o w ogóle??