View Full Version : Mam problem z telefonem(włączeniem)
lukasz96
14-06-2008, 16:36
Mam problem, a mianowicie taki: Wczoraj przed snem mój K550i dobrze sie zachowywał. Dzisiaj jak wstaje, chce zobaczyć która jest godzina :eek: telefon był wyłączony. Przestraszyłem się. Włączyłem go od nowa ale on mnie nawet nie chce przekierować mnie do wpisania Pin-u. Najgorsze jest to, że za tydzień już wyjeżdżam na kolonie. Byłem dzisiaj w serwisie, i powiedzieli mi, że to może być wina oprogramowania. Chcę się was zapytać, co mogło to spowodować. :|:|. Pozdrowienia.:|
A sprawdzałeś czy może przypadkiem nie jest rozładowany?
Nawet jeśli była cała bateria to trzeba było sprawdzić czy się ładuje. Jeśli się nie ładował to może przez sen uderzyłeś jakoś w niego.
lukasz96
14-06-2008, 17:05
chciałem go ładować, ale mi nawet przy wyłaczonym telef. nie pokazuje mi sie kontrolka.
A zanim to się stało to tuningowałeś go kiedyś? Wgrywałeś coś, zmieniałeś?
Mateusz91
14-06-2008, 17:30
Masz rozładowany fon , wyciagnij Baterie włóż ją jeszcze raz do telefonu podłącz pod ładowarke , wyjmij ładowarke i włącz telefon bo gdy masz łądowarke wpiętą to ci się telefon nie uruchomi .
lukasz96
14-06-2008, 18:35
A zanim to się stało to tuningowałeś go kiedyś? Wgrywałeś coś, zmieniałeś?
Własnie nic nie zmnienałem, ani tuningowałem :(
lukasz96
14-06-2008, 18:36
Masz rozładowany fon , wyciagnij Baterie włóż ją jeszcze raz do telefonu podłącz pod ładowarke , wyjmij ładowarke i włącz telefon bo gdy masz łądowarke wpiętą to ci się telefon nie uruchomi .
Robiłem tak, i nic nie poomogło :(
Możesz spróbować wgrać na nowo softa...
A jeżeli nie chcesz tracić gwarancji to do serwisu oddaj...
Miałem taki problem, w serwisie powiedzieli mi ze bateria zupełnie padła, troche się zdziwiłem bo fona kupiłem wtedy po tygodniu :P Po prostu wziołem akumulator i baterie podładowałem zaoszczędziłem 20zł. :P(Nie radze tego robić bez nadzoru osoby dorosłej)
lukasz96
15-06-2008, 07:33
Możesz spróbować wgrać na nowo softa...
A jeżeli nie chcesz tracić gwarancji to do serwisu oddaj...
Chyba go dam do gwarancji. Ja ten telefon mam tylko 2 mies.
lukasz96
15-06-2008, 07:34
Miałem taki problem, w serwisie powiedzieli mi ze bateria zupełnie padła, troche się zdziwiłem bo fona kupiłem wtedy po tygodniu :P Po prostu wziołem akumulator i baterie podładowałem zaoszczędziłem 20zł. :P(Nie radze tego robić bez nadzoru osoby dorosłej)
Ok, dzięki! Lepiej go oddam do serwisu .
Też tak miałem .. jeśli się nie myle..
Zrób tak .. podłąduj telefon kablem od USB (Trochę wolniej laduje ale nie ma to być ładowarka) Wyjmij baterię .. włoż z powrotem a potem wciśnij guzik włączenia na 10 s .. powinoo pomoc :E
Brachmanek
02-07-2008, 17:55
A może bateria siadła kkompletnie, jeśli tak to trzeba kupic nową.
Gdy miałem starą nokię to cały czzas na niej cos robiłem i ładowałem aż do skutku i wtedy siadła na max-a :smile3:
Miałem tak samo,ale z K510i.
Telefon mi często upadał to na asfalt,to na chodnik,podłogę.
Nosilem go w kieszeni,chcialem zobaczyc ktora godz.a tel. wylączony.Też sie przystraszylem:/Chciałem go wlączyć ale się nie dało:/Wyjąłem baterie właczyłem i grało.Kilka razy mi się tak zdażyło.Później zacząłem dbać o niego i się już tak nie robiło:))