View Full Version : inny K750@W800 błąd
witam mam taki problem mam nagrany soft od w800 już dosyć długo go mam, ale dziś kiedy wziąłem telefon zobaczyłem że połowa przycisków nie działa, wyłączyłem więc telefon i próbowałem włączyć jeszcze raz, ale kiedy chce wpisac kod pin to nie da rady bo nie działają mi te przyciski i tak np. przycisk "c" zrobił sie przy ciskiem to potwierdzania, pomyślałem że wgram nowego softa ale jak podłączam fona do kompa to nie ma jednego ciągłego sygnału że fon został podłączony jest tylko jakiś podwójny krótki sygnał. Nagrałem od nowa steroniki flash i usb, ale to nic nie pomogło, co mam zrobić pomóżcie....
Nie zalałeś klawiatury? Prawdopodobnie padła płytka klawiatury... (ok 20zł w serwisie)
nie zalałem... wydaje mi się, że jest to wina softu bo kiedyś już tak miałem wgrałem soft od nowa i było dobrze,a teraz kiedy próbuję wgrac softa to nie daje rady bo nie czyta mi fona a mam zainstalowane sterownika flash
np. teraz jak włączam telefon to co nie naciśnie to od razu sie wyłacza... mógłby ktoś podać link to sterowników usb flash bo moze mam złe
Tomek_NH
17-06-2008, 12:10
Link do Gordon's Gate Flash Driver
http://www.speedyshare.com/954169783.html
sterowniki juz mam dobre... zainstalowałem nowego softa, a mam takie pytanie jak instalowalem softa przez phone xs to plika main dobrze wszystkie291 części się zainstalowało, ale jak instalowałem plik FS to doszło do 156 i nagle szybko przeleciało do 291 tak ma byc czy nie bo jakieś to dziwne jest..??
Tak ma tak być, jest to normalne :)
nie wiem co mam teraz zrobić jak włączam cały czas telefon to nie mogę wpisać kodu pin bo zaraz sie wyłącza telefon... co może być przyczyną (może jakieś złe podłączenie albo niedokładne styków w telefonie bo zmieniałem obudowe...chociaż poprawiałem wa razy)
sory, że post pod postem, ale co mam zrobić... udało mi się jakoś włączyć fona, ale jak chce coś zrobić, jak naciskam jakies klawisze to sie wyłącza nie odrazu, ale po paru kliknięciach, co zrobic??????????
damian@komes
17-06-2008, 21:36
Idź do serwisu,to pewnie wina ścieżek...ale nie jestem pewien.
a sam nic nie mogę zrobić?? miałem juz takie cos kiedys, ale wtedy wgrałem softa od nowa i jakos było dobrze...
Spróbuj wgrać jeszcze raz softa, jeżeli nie pomoże to tylko serwis... :P
Też miałem coś takiego i normalnego softa od K750i I mi chodziło jak coś to tak: Podłączyłem -> Prawym przyciskiem na Mój komputer -> Właściwości -> Sprzęt -> Menedżer urządzeń i K750i był z wykrzyknikiem zainstalowałem go i już :) Albo inne ustawienia ustaw sobie ;) lub serwis jak powyżej ;)